Retrograda Merkurs no 5. marta līdz 28. martam – daudziem būs jāsastopas ar problēmām

Retrograda planētas gandrīz vienmēr negatīvi ietekmē konkrētu dzīves jomu. Merkurs ir atbildīgs par finanšu panākumiem un informācijas plūsmām, tāpēc šajā laikā ir jārūpējas par problēmām ar naudu.

No 5. līdz 28. martam Merkurs liks daudziem cilvēkiem satikties ar nepatikšanām darbā un biznesā.

Ko sagaidīt laikā no 5. līdz 28. martam

Sākotnēji ir vērts atzīmēt, ka retrograda Mwerkuram ir vislielākā ietekme uz Jaunavu un Dvīņiem. Cilvēkiem no šīm divām Zodiaka zīmēm ir jābūt ļoti uzmanīgiem visā. Tomēr arī citām zīmēm nevajadzētu atslābināties.

LASI ARĪ: Laiks, kad jums ir nepieciešams doties gulēt, saskaņā ar jūsu Zodiaka zīmi.

Merkura reversā kustība novedīs pie vēlmes zaudēt kompromisu. Konflikti būs ļoti nepatīkami un var izraisīt ne tikai biznesa, bet arī mīlestības attiecību pārtraukumu. Tas būs piespiedu vientulības laiks. Cilvēki nevēlas sazināties, ko var uzskatīt par negatīvu. Nedrīkst aizvainot kādu, kurš pēkšņi vēlas būt viens pats ar sevi.

Palielināsies tenku skaits, parādīsies jaunas baumas. Cilvēki var būt verbāli. Tas ir laiks meliem, maldiem, skandāliem un nepatiesībām.

Merkurs palīdz cilvēkiem labāk iegaumēt informāciju, bet apgrieztās kustības stāvoklī tā efekts kļūst pretējs. Zudīs vēlme mācīties un iemācīties kaut ko jaunu. To nedrīkst uzskatīt par radošu vai intelektuālu stagnāciju, jo 29. martā viss atgriezīsies normālā stāvoklī.

Merkura enerģija  ietekmē ceļošanu un dzīves dinamiku kopumā. Martā labāk nedoties ilgos braucienos un darījumu braucienos. Labākais ir izdarīt to pirms 5. marta, kamēr planēta kustas normālā virzienā.

Finanšu sektorā var rasties zināmas kavēšanās (algu maksājumi, parāda atdeve utt.). Iespējama pat maldināšana un krāpšana no kolēģiem, partneriem un svešiniekiem. Zādzību un citu finanšu noziegumu skaits palielināsies.

Astrologu padomi retrograda Merkura periodam

Pirmkārt, ir svarīgi parādīt pašpietiekamību. Cerēt uz cilvēkiem, nav tā vērts – viņi centīsies sasniegt savus personīgos mērķus un vēlmes. Arī citi nav jāaizsargā. Šis ir periods, kad ir iespējamas vilšanās, bet aizvainojums neatrisina problēmu. Neticiet vārdam, pārbaudiet ienākošās informācijas patiesumu.

LASI ARĪ: Lielākā kļūda, ko jūsu zodiaka zīme rada attiecībās!

Centieties pierakstīt visu un vienmēr, lai neko neaizmirstu. Laikā no 5. līdz 28. martam jūs varat viegli apmaldīties, aizmirstot par svarīgu sanāksmi, randiņu, svarīgu jautājumu. Šādos periodos cilvēki bieži kavē.

Tā kā atmiņa darbosies sliktāk, astrologi un eksperti iesaka pārslēgties no teorijas uz praksi un veikt praktiskas nodarbības. Tas prasa drosmi un apņēmību.

Astrologi iesaka neaizņemties naudu, neaizdot. Ieteicams uzturēties jūsu komforta zonā. Ja ir vēlme pamest darbu, labāk ir padomāt divreiz vai pat trīs reizes. Tas ir impulsivitātes laiks, un izmērītie soļi palīdzēs būt drošiem.

avots: dailyhoro

Leave a Comment