4 padomi, kā rūpēties par kāju skaistumu vasarā

pedas_130375355-664x486

Vasarā sieviešu kājas ir uzmanības centrā, taču tieši šobrīd saglabāt tās skaistas ir īpaši grūti. Tiešā saules gaisma un raupjas smiltis pēdas padara sausas un cietas, bet ar jaunām siksiņkurpēm nemitīgi tiek uzberztas tulznas.

Lai tavas kājas būtu skaistas visu sezonu, tās nepieciešams rūpīgi aizsargāt un kopt. Kā un ar kādiem līdzekļiem to darīt, plašāk stāsta Apotheka sertificētā farmaceite Ivanda Krastiņa.

Skrubē un mitrini

Skrubja lietošana vismaz reizi nedēļā palīdzēs atbrīvoties no sauso ādas šūnu virskārtas, padarot pēdas redzami un jūtami maigākas. Turklāt, regulāri lietojot kāju skrubi, arī mitrinošais pēdu līdzeklis – krēms, losjons vai eļļa – darbosies daudz efektīvāk.

Vislabāk mitrinošos preparātus lietot uzreiz pēc dušas, jo tad pēdās tiks saglabāts mitrums, ko tās ir uzsūkušas mazgāšanas laikā. Lai sasniegtu vēl labākus rezultātus, lieto mitrinošo krēmu tieši pirms gulētiešanas. Atvēsinošākam un atsvaidzinošākam efektam, kas ir īpaši patīkams karstajās dienās, izvēlies kāju ādas mitrināšanas līdzekļus, kuru sastāvā ir mentols, bet saplaisājušiem papēžiem izvēlies intensīvas iedarbības krēmu, kas ne tikai dziļi mitrinās, bet arī dziedēs brūces.

Šķir lapu tālāk, lai lasītu pārējos padomus:

Leave a Comment