4 pazīmes, ka persona, kas ir ienākusi jūsu dzīvē, ir saistīta ar jums karmiski

1. Karmiskās attiecības ir ļoti piesātinātas.

Dažreiz attiecības ir vienkāršas, bet tas noteikti nav saistīts ar karmiskām attiecībām. Turklāt karmisko attiecību gadījumā mēs varam pievilkt viens otru, kā magnēts. Kā tad, ja liktenis pats dara visu, lai mēs tiktos precīzi, kad tas ir nepieciešams.

LASI ARĪ: Istabas ziedi Zodiaka zīmei: izvēlieties augu-talismanu

Šādas attiecības vairumā gadījumu šķiet neiedomājami spilgtas un bagātas … un ne tikai tā. Karmiskās attiecības nosaka liktenis vēl pirms mēs satiekamies, un tās ir ļoti svarīgas mūsu evolūcijai.

2. Bieži karmiskās attiecības nav ilgas.

Kā mēs jau iepriekš minējām, mēs nonākam karmiskajās attiecībās tālu no tā, ka viņiem vienmēr ir labs iemesls. Un visbiežāk šis iemesls ir tas, ka jūsu dvēselei ir nepieciešama dzīšana. Tomēr, ja šādas attiecības cēlonis ir izsmelts, tās visbiežāk beidzas.

Ak, jūs joprojām varat būt paziņas vai pat draugi ilgu laiku, bet jūs nekad neredzēsiet mērķa izjūtu, kas reiz iekļuva jūsu attiecībās.

3. Karmiskās attiecības atklāj trūkumus.

Ja daži trūkumi traucē sazināties un izveidot nozīmīgas attiecības ar citiem cilvēkiem, un mēs saprotam, ka būtu vērts no tiem atbrīvoties, karmiskās attiecības, visticamāk, dos iespēju to darīt.

LASI ARĪ: Kāda būs personīgā Zodiaka zīmju pārstāvju dzīve 2019. gadā?

Mēs varam pieņemt, ka mēs jau sen esam saskārušies ar problēmu vai negatīvu rakstura iezīmi, līdz tas atkal parādās virspusē karmiskajās attiecībās. Jā, tas ir nepatīkami, bet tas dod mums citu iespēju atbrīvoties no negatīviem uzvedības modeļiem vienreiz un uz visiem laikiem.

4. Parasti tās paredz ilgas un spēcīgas citas attiecības.

Lai gan karmiskās attiecības bieži ir diezgan sāpīgas, tās nes sev līdzi ne tikai sliktas lietas, bet arī labas. Visbiežāk karmiskās attiecības dod mums iespēju atbrīvoties no tā, kas mūs atgriež, un liedz mums virzīties uz priekšu attiecībās ar citiem cilvēkiem. Un pēc tam, kad mēs to izdarīsim, neticami daudzi ceļi atveras mūsu priekšā.

Un tāpēc daudzos gadījumos mūsu dzīvē drīzumā nonāk karmiskās attiecības, pirms mēs sastopamies ar cilvēku, ar kuru mums ir jādzīvo pārējā mūsu dzīvē.

Katra dzīves stunda, ko mēs mācām mūsu karmiskajās attiecībās, parasti izrādās tik stipra un neaizmirstama, ka ar to vien pietiek, lai virzītu mūs uz patiesi nozīmīgām un jēgpilnām attiecībām. Tās, kuras nosaka pats liktenis.

avots: esotericblog

Leave a Comment