Istabas ziedi Zodiaka zīmei: izvēlieties augu-talismanu

Talismani palīdz mums piesaistīt veiksmi un atvieglot dzīves grūtības. Augi un ziedi var arī būt par labu palīgu katrai dienai. Astrologi saka, ka katrai Zodiaka zīmei ir savs talismana augs.

Augi palīdz padarīt mājas enerģiju pozitīvu, un tas ir ļoti svarīgi, jo mūsu dzimtajās sienās mēs vienmēr pavadām visvairāk brīvā laika.

Auns

Auns ir uguns elementa tipiskie pārstāvji. Viņiem ir nepieciešams kaut kas nomierinošs un dziedinošs, jo viņi bieži nonāk nepatīkamās situācijās viņu neuzmanības dēļ. Alveja  – miera, Vese***as un mīlestības avots. Auns novērtē šīs dzīves jomas, tāpēc viņiem ir nepieciešams šāda auga atbalsts. Alveja samazina tieksmi pēc riska, jo šis augs nes sevī ūdens enerģiju.

LASI ARĪ: Astroprognoze 2019. gada martam – dramatiskas izmaiņas visās dzīves sfērās!

Vērsis

Šīs zīmes pārstāvjiem ir lielas vēlēšanās pēc naudas un materiālām vērtībām. Tieši tāpēc šāds augs kā fikuss viņiem būs piemērots kā talismans. Tas lieliski iederas darba, biroja vidē, kā arī jūtas labi mājās. Vislabāk ir ievietot fikusu dzīvojamā istabā, gaitenī, bet prom no priekšējām durvīm.

Dvīņi

Mājā, kur dzīvo Dvīņi, bieži valda haoss. Šiem cilvēkiem ir nepieciešama talismana auga palīdzība, kas palīdzētu viņiem veidot harmoniju attiecībās un pašiem ar sevi. Dvīņu labvēlīgākajām īpašībām ir roze. Šis zieds palīdz arī tikt galā ar slinkumu, un šīs zīmes pārstāvjiem dažreiz patīk gulēt uz dīvāna, nedarot neko.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment