Ideālais partneris saskaņā ar tavu Zodiaka zīmi 2019. gadā

Klausieties šos ieteikumus un šogad jūs noteikti atradīsiet laimi!

Auns (21. marts – 19. aprīlis)

Ir pienācis laiks pārtraukt tikties ar “sliktajiem puišiem”. Pat ja elpa aizraujas no tiem un no tā, ko viņi rada. Tāpēc, ka viņi, visticamāk, nevarēs apstāties drīz, bet jums tas ir nepieciešams. Lai arī ar viņiem ir jautri, viņi neko vairāk jums nevar piedāvāt. Jums ir nepieciešams kāds, kas pavisam nav tāds. Jums ir nepieciešams mierīgs un stabils.

LASI ARĪ: Kā rīkoties ar naudu, lai iegūtu vairāk

Vērsis (20. aprīlis – 21. maijs)

Ir pienācis laiks atvadīties no pagātnes un atvērt savu sirdi nākotnei. Pagātne jūs kavē. Atrodiet tādu cilvēku, kurš jūs novērtēs. To, kurš neiestāstīs jums, ka jūs neesat cienīgi. Atrodiet to, pie kura jūs kļūsiet labāki, nekā jūs esat.

Dvīņi (22. maijs – 21. jūnijs)

Jums ir jāatrod kāds, kurš arī ieguldīs savus iekšējos resursus attiecībās, tāpat kā jūs. Atzīstiet to, pirms jūs vienmēr bijāt pārsteigts, ka jūsu partnerim šķiet pilnīgi nekādas nozīmes. Nepieciešams to mainīt. Atrodiet kādu, kurš patiešām gribēs būt ar jums, tāpat kā jūs ar viņu.

Vēzis (22. jūnijs – 22. jūlijs)

Jums ir tendence mainīt savus principus un pazemināt latiņu, lai saglabātu pašreizējās attiecības. Un tas var burtiski sasniegt absurda punktu. Šogad ir nepieciešams to apturēt! Atrodiet kādu, kas par jums rūpēsies, kā jūs par viņu.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment