4 pazīmes, ka viņš tevī ir pamatīgi “ieķēries”

Viņš nemitīgi knosās un grozās

Vairumu vīriešu pamatīgi mulsina saruna ar seksīgu sievieti, un, cenšoties noslēpt iemīlēšanos, viņi kļūst vēl nervozāki. Lai apvaldītu savu kaisli, iemīlējies vīrietis knosās un dīdās, tāpēc pavēro sava sarunu biedra uzvedību un izdari secinājumus, proti, ja vīrietis ik pa laikam apskata savus nagus, aiztiek savas drēbes vai knibina alus pudeles etiķeti, viņš par Tevi sapņo dienu un nakti!

Viņš izklausās pēc Rasela Krova vai Disneja varoņa

Sievietes instinktīvi aizrauj vīrieši ar dziļu un zemu balss tembru, jo tā samtainums viņām saistās ar spēku un varu, bet vīrietis, kurš runā ar sev tīkamu sievieti, neapzināti mēdz pazemināt savu balsi. Pateicoties pirmatnējiem instinktiem, stiprais dzimums mēdz spēlēt vēl kādu teātri. Ja vīrietis Jūsu sarunas laikā kļūst arī pārlieku ekspresīvs un sāk uzvesties kā paātrināts Disneja multfilmu varonis, tas nozīmē tikai vienu – šis vīrietis alkst pēc Tavas uzmanības!

Viņš “spļauj” laukā Saimona Kovela cienīgas piezīmes

Ja vīrietis, kurš pat sastrēgumos nelamājas, Tavā klātbūtnē uz citiem vīriešiem attiecina vārdus “mīkstais” un “lohs”, nav ne mazāko šaubu, ka viņš ir pievērsies sāncensībai. Cenšoties ar asām piezīmēm iznīcināt apkārtesošos vīriešus, viņš no visa spēka cīnās par Tavu sirdi. Nolīdzinot pārējos vīriešus līdz ar zemi, šis vīrietis Tev cenšas pierādīt, cik lielisks ir viņš pats!

Viņš ir ieciklējies uz jokiem

Tas jau ir pavisam nopietni – ja vīrietis ir Tevī ieķēries, viņš joku mētāšanā būs gatavs pārspēt pat komiķi Sašu Baronu Koenu. Starp citu, demonstrējot savu asprātību, vīrietis pie reizes pārbauda arī Tavu reakciju. Sieviete visbiežāk smejas tikai par sev simpatizējošu vīriešu jokiem, tāpēc, ja spurdzot par vīrieša jokiem, gandrīz izlēji savu kokteili, viņš iesākto joku maratonu turpinās un tik drīz nebeigs!

Leave a Comment