4 vēdera tauciņu veidi – ko tie nozīmē un kā no tiem tikt vaļā!


Biroja darbinieka “vēderiņš”

87e372a6-7146-4df5-b1a2-aa446ab2f6e4_tablet
Šī ir tipiskā nasta, ar kuru nākas samierināties biroja darbiniekiem. Ja tu daudz strādā, iespējams, ka nemaz neesi ievērojis, ka tev šāds “vēderiņš” parādījies. Lielāks vai mazāks, bet šāda veida izcilnītis redzams pat uz slaidākajiem augumiem. Tauku nogulsnēšanos šajā apvidū izraisa slodze uz muguras lejasdaļu – visbiežāk no pārlieku ilgstošas sēdēšanas.
Lai atbrīvotos no biroja darbinieka “vēderiņa”, nebūt nevajag rakstīt atlūgumu. Tā vietā ēd vairāk olbaltumvielu un šķiedrvielu.

Stresa “vēderiņš”

b96b6b37-a6c3-41e0-b053-0dfcc152a85f_tablet
Stress ir ļoti kaitīgs tavai Vese***ai. Patiesību sakot, tā ir visbīstamākā lieta, kas var mums kaitēt. Ja tavs vēders sāk izskatīties šādi, ļoti iespējams, ka pie vainas ir tavs darbs. Ja tev nav izteiktas vēlmes mainīt darbu, jo tas ir ieguldīto nervu vērts, turpmāk centies būt mierīgāks.
Treniņiem nebūt nav jābūt tik intensīviem, ka vēderpreses vingrinājumi jāatkārto līdz nemaņai. Lai atbrīvotos no šī “vēderiņa”, sākumā jāatbrīvojas no tā cēloņa: stresa. Došanās pastaigā ir viens no labākajiem līdzekļiem. Tā vietā, lai no darba mājās brauktu ar mašīnu vai sabiedrisko transportu, pamēģini pastaigāties vai braukt ar velosipēdu.

Riepa

2409c5ee-83ff-40b1-ba22-410c9fc9edb1_tablet
Šāds vēders izveidojas, ja saspringtajai darba videi, kurā tu ikdienā sēdi, pievieno cukuru un alkoholu. Tas, kas karājas pāri taviem gurniem, tevi nogalinās, ja neko lietas labā nedarīsi.
Kā jau minēts iepriekš, šis vēders nekavējoties ir jālikvidē. Mazāk patērē alkoholu un cukuru. Skrien prom no bāra, cik ātri vien kājas nes. Biežāk dodies pastaigās un izvēlies veselīgus dārzeņu salātus – dzīvības glābšana ir vieglākā alternatīva.

Māmiņu vēders

91f317e2-b2df-44f8-8afe-cd0b6e440b4a_tablet
Tu šajā pasaulē ienesi jaunu/-as dzīvību/-as. Tauki uzkrājas tieši vēdera vidusdaļā – tā ir vieta, no kuras tos visgrūtāk dabūt nost. Par laimi, ir arī pretlīdzeklis.
Lai atbrīvotos no “vēderiņa”, tavai diētai jāpievieno taukvielas. Neiet runa par speķi, bet par riekstiem. Papildus katru dienu veic stiepšanās vingrinājumus un biežāk dodies pastaigās.

Avots: www.diply.com

Leave a Comment