4 Zodiaka zīmes, kas nekad neparādīs, kā viņi tiešām jūtas!

Ja jūs lūgsiet saviem draugiem, kuri ir šo Zodiaka simbolu pārstāvji, kā viņi jūtas, viņi droši vien tev pateiks, ka viss ir “perfekti” (pat ja tas vispār nav). Tas ir aizsardzības mehānisms, ar kuru viņi sevi aizsargā, pat ja viņi zina, ka viņi var pilnībā uzticēties tev.

Mums visiem ir dažādi iemesli, lai slēptu savas emocijas – daži cilvēki, piemēram, ir vairāk privāti vai slēpj to, kā viņi jūtas, no cilvēkiem, ar kuriem tie nav pārāk tuvi, bet citi parādīs savas emocijas visur un visiem.

Tātad, tieši šo četru zodiaka zīmju pārstāvji jums nekad neatklāsies!

Lasi arī: Sveces maģija: atbrīvošanās no neveiksmēm un negatīvās enerģijas

Jaunava

Jaunava var būt SUPER kautrīga. Viņa vienmēr pārāk kritizē sevi un citus, tāpēc emociju izteiksme var būt ļoti grūts process sev.

Jaunava ir ļoti praktiska un analītiska, tāpēc emocionālā saziņa viņai var šķist ļoti grūta, jo viņi jūtas nekontrolējami.

Svari

Svari ienīst konfrontāciju. Viņi izmisīgi izvairās no nepieciešamības uzņemties jebkādu emocionālu atbildību par katru cenu.

Viņu žēlsirdība ir ļoti dziļa, tādēļ, atzīstot problēmu, var nopietni ietekmēt viņu ego. Iespējams, Svari sacīs, ka viss ir kārtībā, vismaz 100 reizes, pirms atzīs, ka ir sajukuši.

Svari ir ārkārtīgi miermīlīgi, tādā mērā, ka tas ļauj cilvēkiem kāpt uz viņu galvas un nekad neuzskata, ka tas viņus traucē.

Lasi arī: Kāpēc skaitlis 7 ir laimīgs daudziem no mums

Skorpions

Skorpions cīnās ar greizsirdību, noslēpumu un situāciju pārpratumiem, kas nekavējoties ierobežo to no emociju apmaiņas. Viņiem ir grūti uzticēties cilvēkiem, pat ja tie ir tuvi.

Viņa nevar dalīties ar viņu emocijām un domām, jo viņi nevēlas, lai tu viņus tiesātu.

Ūdensvīrs

Jūs nekad neuzzināsiet, kā Ūdensvīrs jūtas pirms ir par vēlu! Viņi jūtas un domā dziļāk nekā citi, bet ienīst to izteikt.

Avots

COMMENTS

Leave a Comment