4 Zodiaka zīmes, kuras dzīvi uztver ne pārāk nopietni – vai tu esi starp tām?

LAUVA

Lauvam patīk jautrība vairāk nekā visām citām zodiaka zīmēm. Lauva ir optimists un, neskatoties ne uz ko, tik tikai labajam. Jebkuras ballītes vai pasākuma laikā viņš vislabāk prot atraisīt atmosfēru un aizraut citus sev līdzi.

Viņš acumirklī sāks interesantu kolektīvu spēli vai karaoki, iesaistot tajā pat pašus nīgrākos introvertus. Lauvas enerģijai un azartam grūti pretoties. Un tas tiešām tā ir! Viņa mundrums un humors vienmēr palīdz šīs zīmes pārstāvjiem pārdzīvot pašus grūtākos brīžus. Liktenis var pakļaut Lauvu pārbaudījumiem un testēt viņa izturību, bet viņš tiek smejot iet pa dzivi un vienmēr atceras, ka vienkārši jābūt laimīgam.

SVARI

Svari darīs visu iespējamo un neiespējamo, lai saglabātu harmoniju dzīvē. Lai gan viņi var piedalīties arī strīdos un disputos, bet tikai kā šķīrējtiesneši un miera nesēji.

Viņi vienmēr cenšas palīdzēt saviem tuviniekiem, tāpēc tiecas atrisināt jebkuru konfliktu, jo uzskata, ka dzīvē ir daudz vairāk interesanta darāmā, nekā intrigas un kašķi.

Šī zīme dotu priekšroku braucienam uz pludmali vai pārgājienā, nevis bezjēdzīgi pavadīt laiku tukšvārdīgos un bezjēdzīgos strīdos. Viņi uzskata, ka labāk doties pie dabas, nekā sēdēt internetā un rakstīt indīgus komentārus par kārtējo upuri.

Un vēl Svari ārkārtīgi reti apvainojas, jo ciena dvēseles mieru un līdzsvaru. Viņi zina, ka cilvēki mēdz kļūdīties un ir pelnījuši otro iespēju.

STRĒLNIEKS

Strēlnieks ir pārāk zinātkārs un pat ziņkārīgs, lai nopietni izturētos pret dzīvi. Viņš nebaidās izmēģināt daudz ko jaunu vai ekstrēmu, piemēram, ieniršanu pie haizivīm. Tā vietā, lai izsvērtu visus riskus un iespējamās briesmas, Strēlnieks domās tikai par to, cik gan neiedomājami aizraujošs un neaizmirstams būs kārtējais piedzīvojums.

Lasi vēl: Uzticamības horoskops: sarindojam kārtībā no pašām uzticamākajām līdz ne tik uzticamām

Tāpat kā Svari, šī zīme ir neiedomājams optimists. Ja citus var piemeklēt depresija, sanīkums vai negatīvas domas par neizdevušos dzīvi, Strēlnieks bauda katru savas dzīves mirkli un priecājas par to. Bet viņam tas nav tikai domāšanas veids.

Viņš spilgti izdzīvo katru dienu, lai pierādītu sev, ka dzīve ir apbrīnojama un daudzveidīga. Šī zīme arī izceļas ar nepacietīgumu. Kad dzīve šķiet sākam buksēt, viņš pats sev izdomā nestandarta izklaides.

ZIVIS

Zivis dzīvo pašas savā mazajā pasaulītē. Ja viņas nespēlē ģitāru vai nezīmē parkā, visticamāk, atpūšas kaut kur pie ūdens vai dzied vietējā baznīcas korī.

Zivis dzīvo savā estētiskajā realitātē, un tām nav laika drāmām, jo laiku Zivis velta savai mākslai vai palīdz citiem cilvēkiem.

Zivis ir pati labvēlīgākā un labsirdīgākā no visām zodiaka zīmēm, kas atbilst teicienam par nenodarīšanu pāri pat mušai. Bet visi to mākslinieciskie talanti ir tikai iegansts, lai aizmuktu no ikdienas dzīves.

Nē, Zivis nav citplanētieši, vienkārši šajā zīmē dzimušajiem ne vienmēr patīk dzīvot mūsu haotiskajā un trakajā pasaulē.

Avots:

COMMENTS

Leave a Comment