4 zvaigžņu zīmju pārstāvji, kas kļūs bagāti 2023. gada janvārī

Svari

Svari no Marsa saņems minimālu labumu, bet jau no janvāra pirmajām dienām būs dzīvības enerģijas pilni, pateicoties Venērai, kas ir viena no viņu galvenajām patroniem.

Šiem cilvēkiem ļoti noder arī Merkurs, tāpēc savu potenciālu viņi varēs demonstrēt mēneša otrajā pusē, bet Venēras dēļ spēs ieķīlēties darba ritmā krietni agrāk par citiem. Tas viņiem nodrošinās ievērojamu priekšrocību.

Mežāzis

Mežāžus droši var saukt par šī mēneša veiksmīgākajiem cilvēkiem. No janvāra pirmajām dienām Venēra palīdzēs viņiem bez noguruma veikt darījumus. Arī Merkurs un Marss, kas vēlāk pieslēgsies šim plānam, nesīs daudz pozitīvas enerģijas. Īpaši tas attiecas uz Marsu, kas Mežāžiem ir vissvarīgākā planēta.

Cilvēki, kas dzimuši zem šīs Zemes zīmes, būs spēcīgā stāvoklī. Viņiem būs ļoti spēcīga intuīcija, daudz motivācijas un jaunas iespējas. Janvārī viņi vienkārši nevar sēdēt dīkā.

Lasi arī: 8 baušļi finansiālas labklājības un veiksmes piesaistīšanai dzīvē

Ūdensvīrs

Ūdensvīrus, tāpat kā Lauvu, gaida visu trīs planētu universālu un līdzsvarotu palīdzību. Šis būs ļoti stabils un labvēlīgs mēnesis, kurā varēsi uzsākt jaunu biznesu, uzņemties kādus vecus projektus. Zvaigžņu pētnieki iesaka tikai būt pacietīgam un nenocelt kāju no gāzes pedāļa.

Kopumā janvāris noderēs visām zvaigžņu zīmēm. Katram no mums būs visas iespējas izvilkt laimīgo biļeti. Eksperti iesaka ievērot astoņus finanšu baušļus, kas ved uz labklājību un veiksmi. Lai viss izdodas jūsu labā.

COMMENTS

Leave a Comment