8 baušļi finansiālas labklājības un veiksmes piesaistīšanai dzīvē

Jebkura cilvēka finansiālā labklājība ir laimīgas dzīves pamats. Lai būtu laimīgs, jums nav jābūt visai pasaules naudai, jo labklājība ir iespējama ar pieticīgiem ienākumiem.

Ja jums ir problēmas ar darbu un naudu, kā arī motivāciju, tad panākumu un veiksmes afirmācijas palīdzēs jums atgriezties uz uzvaras ceļa. Ja vēlaties gūt panākumus ilgtermiņā, mēģiniet ievērot vienkāršas un nesalaužamas patiesības, kas aprakstītas zemāk.

“Dalies ar to, kas jums ir”

Nauda ir tas, ko mēs saņemam par mūsu pūlēm, laiku un fiziskajiem vai intelektuālajiem resursiem. Izrādās, ka nauda ir enerģijas veids. Jūs varat dalīties gan ar naudu, gan laiku, lietām, pārtiku. Ja jūs citiem cilvēkiem piešķirat to, kas jums ir pārpilnībā, Visums noteikti dos jums veiksmi un jaunas finansiālas iespējas pretī. Cilvēks, kurš dalās ar citiem, nekad nekļūs nabags, jo viņam vienmēr palīdzēs piecelties uz kājām laipni cilvēki, kuriem viņš savulaik sniedza palīdzīgu roku.

Ir novērots, ka dāsni cilvēki ir daudz laimīgāki nekā skopi cilvēki. Dāsnām personībām vienmēr klājas labi, un, ja rodas melna līnija, laipni cilvēki palīdz viņiem to pārvarēt.

“Neiekļūstiet parādos”

Naudas aizņemšanās ir tikai pēdējais līdzeklis. Tas ir ļoti svarīgs bauslis, jo cilvēks ar lieliem parādiem nekad nevar kļūt brīvs un bagāts. Viņa enerģija izsīks katru reizi, kad viņš samaksās ikmēneša summu. Ja aizņemies no kāda pazīstama cilvēka, vari sastrīdēties. Ja esat aizņēmies naudu, mēģiniet to atmaksāt norunātajā termiņā.

“Vese***a ir svarīgāka par naudu”

Bez Vese***as nav bagātības, un bez bagātības nav arī Vese***as, bet, ja jūtaties labi un neslimojat, tad pelnīt naudu būs daudz vieglāk. Slimi un nespēcīgi cilvēki nevar nopelnīt, tāpēc Vese***a ir jāsargā jau no mazotnes. Pretējā gadījumā nopelnītā nauda bieži vien nonāks ārstēšanā. Investējiet atpūtā, labsajūtā, lai būtu izturīgs un produktīvs.

Lasi arī: Austrumu prognoze pēc jūsu dzimšanas gada 2023. gadam

“Izvairieties no cilvēkiem, kas tevī sēj bailes un šaubas”

Pasargā sevi no cilvēku ietekmes, kuri tevi vienmēr kritizē, liek šaubīties par sevi un savām spējām. Neklausieties arī tajos, kas saka, ka naudu ir grūti nopelnīt, bagātība ir slikta un darbs nevar būt prieks. Jo mazāk šādu cilvēku jūsu vidē, jo labāk.

“Iztērējiet naudu saprātīgi”

Tas ir ļoti svarīgs bauslis, jo pat pasaules bagātākais cilvēks var bankrotēt, ja pārtērē naudu un neciena tos. Pirkumiem jābūt nepieciešamiem. Ja pēkšņi vēlaties tērēt naudu izklaidei, tam jābūt ar mēru. Izveidojiet iepirkumu sarakstus, sekojiet līdzi kases ieņēmumiem un izdevumiem. Nauda mīl skaitu.

“Tīrība mājā – nauda makā”

Šis bauslis ir balstīts uz Fen Šui pamatlikumiem. Ezotērikas jomas speciālisti arī atzīmē, ka jau kopš seniem laikiem visu tautu cilvēki ir ievērojuši – ja mājās valda haoss un nekārtības, nauda sāk aizplūst. Strādāt kļūst grūtāk un nemitīgi kaut kur noplūst finanses. Tīrā mājā pozitīvās enerģijas plūsmas vienmēr ir spēcīgas, tāpēc cilvēks saglabā domāšanas skaidrību.

“Paldies pāri visam”

Ja kāds jums ir izdarījis pakalpojumu, jūs varat pateikties šai personai. Pateicība ir visaugstākā uzslava katram no mums, it īpaši, ja tā nāk no tīras sirds. Neaizmirstiet pateikt “paldies” visiem, kas palīdz jūsu darbā, kaut ko ziedo vai vienkārši sniedz visu iespējamo atbalstu. Ja nepateiksieties cilvēkiem, Visums pagriezīs jums muguru, atņemot jums finansiālu atbalstu.

“Nekautrējies”

Nekādā gadījumā neizliecies par upuri, nesūdzies par sliktu finansiālo stāvokli. Esiet apmierināts ar to, kas jums ir, un tiecieties pēc vairāk, ja jums tas ir vajadzīgs. Nekādā gadījumā nesaki sev “es esmu nabags”, “man nav naudas” un tā tālāk.

Tāpat eksperti stingri iesaka nepaļauties uz bezmaksas piedāvājumiem. Ja jūs sagaidāt, ka nauda pie jums atnāks bez darba un piepūles, vienkārši nokrītot uz galvas, tad diez vai jūs to sagaidīsiet. Mēģiniet atvērt naudas kanālu ar īpašu burvestību un rituālu palīdzību. Tādējādi jums būs vieglāk nopelnīt vairāk ar tādu pašu piepūli.

COMMENTS

Leave a Comment