Vecmāmiņa lūdza nekad nesodīt bērnus, priecājās par maizi, cukuru, karstu ūdeni

Bērnu iedrošināšana un sodīšana ir sarežģīta un ne vienmēr viennozīmīga problēma. Vecākiem ir ne tikai jāmāca bērniem prāts, bet arī pastāvīgi jāmācās kopā ar viņiem. Ir ļoti interesanti iepazīt šo pasauli, un bērni ar entuziasmu steidzas pretī piedzīvojumiem. Bet vecāki dažreiz ir pārāk stingri.

Veronikas stāsts apstiprina faktu, ka mammām ne vienmēr ir jābūt pārāk stingrām pret savu bērnu. Viņas dēlam Dināram bija 5 gadi, bet enerģijas pietika visiem 10. Veronikai šad, tad nācās mazgāt nosmērētās drēbes, ārstēt traumētos ceļgalus, atvainoties kaimiņiem par puiciskiem trikiem.

Šķita, ka bērns neko sliktu nedara. Nu, bumba vairākas reizes ielidoja sievietes Vaļas puķu dobē, un ko tad? Viņa to joprojām iestādīja vairāk izskata dēļ. Lai dižotos citu kāpņu telpas vecenīšu priekšā. Bet tagad mammai atkal būs jārāj Dinārs.

Veronika dēlu audzināja viena. Vīrs pameta ģimeni, kad zēnam nebija pat divu gadu. Precīzāk sakot, Veronika aizdzina neuzticīgo dzīvesbiedru. Lai pieliktu punktu attiecībām, viņa efektīvi izmeta viņa lietas pār balkona malu. Ja jau vīrs iegādājās mīļāko, tad, lai gatavojas teātra izrādei, visu kaimiņu priekšā. Vecāki no abām pusēm palīdzēja finansiāli, jo vīratēvs un vīramāte izteica vēlmi turpmāk sazināties ar mazdēlu.

Lasi arī: Kādam no jums Melnais Trusis dos lielu veiksmi 2023.gadā

Jaunai sievietei šķiršanās bija liels trieciens, lai gan viņa centās noturēties. Bija ļoti grūti apvienot darbu, bērna audzināšanu un mājas darbus. Veronika juta, ka viņai trūkst spēka un pacietības. Tad viņa pieļāva savu pirmo kļūdu. Viņa apvainoja savu dēlu. Viņa kliedza uz bērnu, jo viņš raudāja un nevarēja pats nomierināties.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment