4 zvaigžņu zīmju pārstāvji, kas kļūs bagāti 2023. gada janvārī

Bagātība, finansiāli panākumi, jauni sasniegumi darbā un biznesā – to visu vēlas katrs no mums. Zvaigžņu pētnieki pastāstījuši, kuriem zvaigžņu zīmju pārstāvjiem janvārī būs lielākas iespējas uzvarēt biznesa un monetārajā dzīves jomā.

Uzreiz jāatzīmē, ka 2023. gada janvārī mūs sagaida daudzas labvēlīgas pārmaiņas no zvaigžņu savienojumu viedokļa. Lieliskas izredzes tikt pie bagātības būs visu zvaigžņu zīmju pārstāvjiem. Pirmkārt, jums būs nedaudz vairāk spēka dažādu uzdevumu veikšanai sakarā ar Veneras pāreju uz Ūdensvīra zīmi 3. datumā. Otrkārt, 12. janvārī Marss atbrīvosies no retrograda stāvokļa, kas dos jums motivāciju un ticību sev. Trešā un vissvarīgākā izmaiņa ir Merkura retro fāzes beigas 18. janvārī. 22. datumā arī Urāns sāks tiešu kustību, taču tas neatstās tik būtisku ietekmi uz mūsu finansiālo veiksmi.

Lasi arī: Gribēju atgriezties mājās uz Ziemassvētkiem, bet mani tur negaida ne meita, ne znots

Lauva

Lauvām visvairāk palīdzēs Marss, tāpēc šie cilvēki būs maksimāli produktīvi jaunu ideju veicināšanas ziņā. Sarkanā planēta palīdzēs viņiem kļūt labākiem rakstura līdera īpašību ziņā, kas sniegs būtisku atbalstu augstu amatu ieņemošajiem.

Visas trīs galvenās un jaudīgākās šī mēneša planētas kopumā ļoti palīdzēs Lauvām, tāpēc tās saņems universālu atbalstu visās jomās, kas tieši vai netieši saistītas ar naudu un darbu.

Turpinājums nākošajā lapā…

COMMENTS

Leave a Comment