5 Beyonce triki, kas noderēs ikvienai lūpukrāsas cienītājai

1.Melnas lūpas

mcx-beyonce-lipstick-05-splash

 

Lai cik dīvaini tas arī neliktos, jo vasara vienmēr saistās ar gaišā un košām krāsām,  esi drosmīga un nebaidies no melnā toņa lūpu krāsas, jo šovasar tā ir atkal modē, turklāt pavisam noteikti vari tās sakombinēt ar kādu citu toni.

 

2.Izpludini tās

mcx-beyonce-lipstick-04-splash

 

Dažviet izsmērēta, noslaucīta lūpukrāsa pēc maltītēm nu ir tavs labākais draugs, tā kā šovasar modē izspūrušas un nedaudz nevīžīgas frizūras, tad izpludinātas lūpas piederas pie tā. Droši izvēlies līdzīga spilgtuma lūpukrāsu, un to uzklājot, izpludini to pie kaktiņiem, kas radīs tieši šo efektu, un pavisam noteikti tu izskatīsies labi!

 

3.Krāsu aplis

mcx-beyonce-lipstick-02-getty

 

Ļoti svarīgi ir kontrasti, un tur tev var palīdzēt krāsu aplis, kur tu to visu lieliski redzēsi. Piemēram, ja tava kleita ir koši zila kā Beyonce, tad tavām lūpām jābūt oranžīgām, jo krāsu aplī zilā krāsa ir pretī oranžajai, kas nozīmē, ka tās lieliski sader kopā!

 

4.Akcenti un rotas

mcx-beyonce-lipstick-03-getty

 

Saskaņo savas lūpas nevis ar apģērbu, bet ar saviem aksesuāriem. Gluži kā Beyonce, lūpas uzkrāsojot tik pat spilgtā tonī kā, piemēram, auskari, tā tie izceļas vairāk un tiek pievērsta lielāka uzmanība. Šadi tu vari novērst arī cilvēku skatienus no, piemēram, ķermeņa zonām, kuras tevi neapmierina, jo viss akcents būs vērst uz seju.

 

5.Eksperimentē ar rakstiem

mcx-beyonce-lipstick-01-getty

 

Kārtējo reizi tev jābūt drosmīgai, ļaujies izjūtām un eksperimentē, izmēģini dāžādus rakstus un toņu sajaukumus. Internetā ir pieejami tik daudz interesanti piemēri ar rakstiem, kurus vari izveidot uz savām lūpām. Turklāt arī pilnīgu pretstatu toņu sajukumi šovasar arī ir viena no TOP lietām!

Leave a Comment