5 Fen Šui metodes, kā atbrīvoties no negatīvās enerģijas

2. Kvēpini vīraku

Vīrakam piemīt maģiskas enerģiju attīrošas spējas. Aizdedzini pa vīraka kociņam pēc katra kaismīga strīda vai cita nepatīkama starpgadījuma, kas noticis tavā mājoklī. Tas uzreiz atjaunos enerģētisko līdzsvaru. Vari eksperimentēt ar vīraka veidiem, bet noteikti izvēlies tādu, kas ir patīkams tavai ožai.

3. Atbrīvojies no putekļiem

Vienmēr turi istabas tīras no putekļiem un netīrumiem, jo tie aiztur mājā negatīvi piesātinātu, sastāvējušos enerģiju. Vari izmantot putekļu sūcēju, bet vislabāk slaucīt ar slotu, jo vēzējošās kustības iekustinās enerģijas plūsmas. Nesatraucies, ja mājā visur ir paklāji – slotai nav pat obligāti jāpieskaras zemei. Slauki virzienā uz durvīm vai atvērtu logu, tas palīdzēs vecajai enerģijai izplūst, lai dotu vietu jaunai.

 

Lasi arī: Sveces maģija: atbrīvošanās no neveiksmēm un negatīvās enerģijas

 

4. Ieej jūras sāls vannā

Ja tu ar to nekā necīnies, toksiski vārdi un domas pamazām uzkrājas tevī. To ietekme izpaužas negaidītos emociju uzplūdos vai pastāvīgi nomāktā garastāvoklī. Jūras sāls vanna nekavējoties atjaunos tavus personiskos enerģētiskos laukus. Pieber vannas ūdenim 2 līdz 4 tases jūras sāls kopā ar dažiem pilieniem savas mīļākās ēteriskās eļļas un mērcējies 20 minūtes.

5. Izmanto pozitīvus vārdus

Vārdi pārvadā spēcīgas enerģijas plūsmas. Kad tu izmanto pozitīvas asociācijas izraisošus vārdus, tie gluži kā ar gravitācijas spēku piesaista tavā apkārtnē pozitīvo enerģiju. Sakot negatīvas nokrāsas vārdus, efekts ir pretējs. Piedomā pie tā, kas nāk ārā no tavas mutes un centies savā runā biežāk izmantot pozitīvas emocionālas nokrāsas vārdus, tādus kā “prieks” un “mīlestība”.

Avots:

logo21

Leave a Comment