5 grima tendences, kas ikvienai sievietei liek izskatīties vecākai. Tev tās jāzina!

Lūpu kontūras, kas ir tumšākas par lūpu krāsu

Šo tendenci sievietes 90-to gadu beigās un 2000-šo gadu sākumā izmantoja kontrasta iegūšana, kad kopā ar tumšo lūpu kontūrlīniju tika uzklāts caurspīdīgs lūpu spīdums, bet mūsdienās sievietes izvēlas tumšāku, bet tās pašas toņu gammas lūpu kontūrlīniju kopā ar gaišāku lūpu krāsu, lai padarītu lūpas vizuāli apjomīgākas, bet neņem vērā, ka tas vizuāli padara vecāku.

Biezs tonālā krēma, pūdera, konsīlera, vaigu sārtuma, izgaismotāja un bronzera slānis

Kardašjanu māsas mūsu dzīvē ir ienesušas kontūrēšanas mākslu. Un mēs, to atdarinot, uz sejas uzliekam veselu kaudzi ar tonālo krēmu, pūderi, konsīleri, izgaismotāju un bronzeri. Mūsdienās sejas āda ir atgriezusies modē un tai vairs nav vajadzīga vesela špakteles kārta, lai būtu pievilcīga.

Sarkana lūpu krāsa

Lielākā daļa sieviešu sarkano lūpu krāsas toni uzskata par klasiku un kopumā tā tas arī ir, bet nereti palaiž garām, ka sarkanajai krāsai ir vairāki toņi, kas gadu gaitā nomaina viens otru. Tāpat sievietes bieži nepievērš uzmanību arī tām sarkanā nokrāsām, kas vislabāk piestāv tieši viņu sejas ādas tonim, kā rezultātā panāk pārāk lielu kontrastu un izskatās vecākas par saviem gadiem.

Lasi vēl: 6 grima tendences, kas vienkārši kaitina vīriešus! #3 it īpaši

Biezas, tumšas acu kontūrlīnijas

Šis modē vēl bija pirms pāris gadiem, taču tagad biezo, melno kontūrlīniju ir nomainījis iespaidīgs skropstu vēdeklis, kas, pretēji kontūrlīnijai, neliek acīm izskatīties nogurušām.

Pēc iespējas tumšāka āda

Ja kādreiz modē bija brūni-oranžais ādas krāsas tonis, tad tagad baltajām sievietēm modē ir veselīgi gaiši brūns iedegums. Tumša ādas krāsa, kas iegūta solārijā, ne tikai vizuāli padara vecāku, bet arī nosausina ādu, kā rezultātā veidojas dziļās krunciņas. Nemaz nerunāsim par pigmentācijas plankumiņiem.

Avots: rd.com

Leave a Comment