5 izplatītas tīrīšanas kļūdas, kuru dēļ nauda pamet jūsu māju – pārstājiet tās darīt!

Tīrīšana pēc saulrieta

Tā ir nopietna kļūda, ko pieļauj daudzi apkopēji, kuri strādā vēlu. Tīrīšanu ir vērts veikt no rīta vai atlikt uz nedēļas nogali. Bioenerģijas jomas speciālisti iesaka nemazgāt traukus pat pēc saulrieta, nemaz nerunājot par slaucīšanu un putekļu slaucīšanu.

Ja jūs pastāvīgi tīrīsit vēlu vakarā, finanšu plūsmas laika gaitā vājināsies. Eksperti iesaka plānot jebkuru tīrīšanu tikai dienas laikā. Pretējā gadījumā jūs riskējat “izmazgāt” naudu no mājas.

Sāciet tīrīšanu no sliekšņa

Tīrīšanu vienmēr vajadzētu sākt no tālākajiem istabas stūriem. Pretējā gadījumā negatīvā enerģija tiks koncentrēta telpā, nevis iziet cauri ārdurvīm. Vienmēr sāciet tīrīšanu no istabām un pakāpeniski virzieties uz izeju, uz koridoru.

Lasi arī: Kā numeroloģija palīdzēs uzzināt svarīgākos dzīves gadus

Lasi arī: Kāds labums no vientulības ir enerģijai: kā un kāpēc tā stiprina biolauku

Ja jūs pastāvīgi tīrīsit, sākot no koridora vai gaiteņa, monetārie panākumi sāks jūs atstāt. Tas būs īpaši pamanāms attiecībā uz pirkumu veikšanu, kas sāks neizdoties biežāk.

Pirmdienas tīrīšana

Tā ir tipiska mājsaimnieču kļūda. Brīvdienās vēlos atpūsties un būt kopā ar vīru un bērniem, ar ģimeni, baudīt komunikāciju. Pirmdien visi dodas uz skolu, bērnudārzu un darbu, tāpēc skaidrs, ka jāķeras pie lietas. Arī mājsaimniece ķeras pie lietas, sāk tīrīt.

Tas noved pie lielām finansiālām problēmām. Pirmdien enerģija ir absolūti nepiemērota tīrībai. Labākās dienas mājas tīrīšanai ir piektdiena un sestdiena.

Jūs varat atbaidīt finansiālu veiksmi pat bez pilnīgas tīrīšanas. Ja jūs notīrīsiet maizes drupatas no galda, tā būs slikta zīme. Viņi saka, ka tas ļoti slikti ietekmē ģimenes labklājību un labklājību. Iepazīstieties ar  citiem tīrīšanas padomiem, lai “neizmestu” savu veiksmi.

Leave a Comment