Kā numeroloģija palīdzēs uzzināt svarīgākos dzīves gadus

Numeroloģija ir zinātne par skaitļiem, kas pēta to enerģiju. Visi skaitļi ir saistīti viens ar otru, tāpēc pēc cilvēka dzimšanas datuma jūs varat uzzināt, kuri gadi viņa dzīvē būs vissvarīgākie un liktenīgākie.

Numeroloģija mums palīdz daudzos jautājumos – ar tās palīdzību jūs varat aprēķināt karmisko skaitli , pārbaudīt saderību mīlestībā un pat noskaidrot cilvēka raksturu. Šīs zinātnes uzdevums ir izgaismot to, kas acīm ir apslēpts, jo skaitļi nemelo.

Numeroloģiskais aprēķins

Piemēram, ņemsim dzimšanas datumu 25.11.1992. Numeroloģijas jomas speciālisti piedāvā trīs vienkāršus aprēķinus. Katrā no tām jums vajadzētu iegūt skaitli no 1 līdz 9. Ja saņemat skaitli, kas ir lielāks par 9, jums būs vēlreiz jāsaskaita skaitļi, kas to veido:

  • vispirms jāsaskaita dzimšanas dienas skaitļi: 2 + 5 = 7;
  • tad saskaiti mēneša skaitļus: 1+1=2;
  • pēc tam saskaiti dzimšanas gada skaitļus: 1+9+9+2=21. Atkārtojam procedūru: 2+1=3.

Pirmais un otrais cipars ir laika periodi, kuros cilvēka dzīvē notiek nopietnas izmaiņas. Mūsu skaitļi no piemēra – 7 un 2 – nozīmē, ka izmaiņas notiks ar 7 un 2 gadu soli. Nozīmīgākos dzīves gadus var atrast, vienkārši pievienojot šos skaitļus dzimšanas gadam – vispirms 7, tad 2, tad atkal 7 utt. Piemēram, mēs iegūstam svarīgus dzīves gadus:

Lasi arī: Kāds labums no vientulības ir enerģijai: kā un kāpēc tā stiprina biolauku

Lasi arī: Kas ir komforta zona un kā tā var būt bīstama jums

1992+7=1999, 1999+2=2001, 2001+7=2008, 2008+2=2010 un tā tālāk. Trešais cipars ir saistīts ar virzienu, kurā dzīve mainīsies, kāds būs pārmaiņu raksturs.

Trešā skaitļa atšifrēšana

Viens . Ja, saskaitot gada ciparus, tiek iegūta Viens, tas nozīmē, ka izmaiņas liktenīgajos gados būs saistītas ar vidi. Šādos gados radīsies jaunas noderīgas paziņas un nevajadzīgi cilvēki aizbrauks. Šajos periodos pastāv liela varbūtība atrast dvēseles draugu.

Divi . Liktenīgie gadi cilvēkiem ar šādu trešo numuru ir laiks, kad jāpārdomā viss, kas notiek apkārt. Šis ir laiks, kad jārīkojas un jātiecas iekarot jaunas virsotnes. Liela veiksme sagaidīs cilvēku jaunos centienos.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment