5. jūnija dienas horoskops– uzticies intuīcijai!

#AUNS  šodien atturies no egoistiskas rīcības un pie iespējas centies palīdzēt citiem- vēlāk tas ļoti atmaksāsies.

 

#VĒRSIS  tevi izdosies izvairīties no pārpratumiem, ja spēsi neuzpūst no mušas ziloni. laiks socializēties un iepazīt jaunus cilvēkus

 

#DVĪŅI  tas nekas, ja tavs domas ceļo un gribas sapņot, bet neaizmirsti par saviem pienākumiem- atpūta un darbs ir jātur balansā

 

#VĒZIS  apkārtējie mēģinās pārbaudīt tavu pacietību-ignorē viņus. šodien dari to, ko tu vēlies, uzsāc jaunus projektus, atpūties.

 

#LAUVA  dvīņu zvaigznājs iedvesmos tevi radoši darboties, neļaujies traucējumiem un pievērsies savām personīgajām vajadzībām

 

#JAUNAVA  atjauno iekšējo mieru un optimismu par prioritāti ņemot personīgās vajadzības nevis darbu. saglabā ticību sev.

 

#SVARI  domā pozitīvi un lai kas arī notiktu atrodi tajā labo- vienīgais veids kā tikt cauri šai dienai ir ļauties tai, rīt viss jau būs labāk

 

#SKORPIONS kad šaubies, paļaujies uz savu sirdi, ne prātu. vakars izvērtīsies interesantā aktivitātē, kas ļaus atslēgties no pavadītās dienas.

 

#STRĒLNIEKS  tava intuīcija tev nemelo, novelc savas rozā brilles! atej no tehnoloģijām un pavadi dienu garīgās aktivitātēs.

 

#MEŽĀZIS  tevi ir pārņēmušas jaunas idejas- pārdomā labi, kā tās realizēt. nedusmojies, ja jāstrādā ilgāk- paveiksi labāku darbu.

 

#ŪDENSVĪRS  koncentrējies uz šo mirkli un neiespringsti tik ļoti par nākotni. neplāno lielas aktivitātes vakarā, bet pavadi to mierīgi.

 

#ZIVIS šodien ne visu spēsi paveikt, jo dienas neritēs pēc tava plāna. svarīgu lēmumu pieņemšanu atliec uz nākošo nedēļu.

Leave a Comment