5 labākie veidi, kā attīrīt māju no negatīvās enerģijas!

 

Nopērciet iekštelpu augus

Telpaugiem jānāk krāmu vietā – tie absorbē kaitīgo oglekļa dioksīdu un rada skābekli, bez kuriem, kā mēs zinām, nekur. Ne visus augus var turēt mājās, piemēram, stingri aizliegts bērnu istabā ievietot monsteras, fikusus, difenbahijas, oleanderus, kaktusus un citus augus. Turklāt floristi bieži pārdod skaistus augus, kas patiesībā ir indīgi, piemēram, alokazija, azālija, antūrija un citi. Bet vijīgus un kāpelējošus augus nav ieteicams turēt neprecētas meitenes mājā.

Lasi arī:  Sveces maģija: atbrīvošanās no neveiksmēm un negatīvās enerģijas

Pakariniet zvaniņu

Nopērciet zvanu un pakariniet to virs ieejas. Viņš aizvedīs ļaunos garus, kas cenšas iekļūt jūsu mājās. Pirms jūs piekārsiet zvanu uz durvīm, staigājiet kopā ar to pa visām telpām, skatoties uz attālākajiem stūriem, labi iezvaniet to, it īpaši pie spoguļiem, pie logiem un durvīm. Pēc ekspertu domām, šo rituālu var papildināt, tīrot māju ar apgaismotas sveces palīdzību, kas tiek veikts tieši saskaņā ar to pašu principu.

Uzlabojiet interjeru

Jebkurš atjauninājums radīs mājai jaunu, tīru enerģiju. Ja jums nav laika vai vēlēšanās pabeigt renovāciju, daļēji atjauniniet interjeru, piemēram, pakariet jaunus aizkarus, nomainiet dīvānu spilvenus, nopērciet vienu vai divas gleznas dzīvojamā istabā, nomainiet gultas pārklāju un spilvenus uz gultas, ievietojiet vannas istabā jaunu paklāju. Pēc pirmās iespējas organizējiet remontu mājā, kas rūpīgi “tīra” enerģiju.

avots: esotericblog

Leave a Comment