Bazi astroloģiskā prognoze martam. Mēnesis, kad varēsiet mainīt pagātni

Ķīniešu astroloģijā Bazi pirmā pavasara mēnesī ir ļoti labvēlīgas enerģijas. Cilvēki centīsies vairāk atbalstīt, rūpēties par otru. Tie veicina labākās mīlestības izpausmes – savstarpēju aprūpi, vēlmi pēc intimitātes un savstarpēju cilvēku dvēseļu kustību.

Īpašs marta leitmotīvs būs parādība, kas atgriežas vecajās attiecībās starp pāriem, kuri iepriekš ir šķīrušies. Bet jaunizveidotajām mīlestības apvienībām, ugunīgo trušu mēnesis var nebūt tik labvēlīgs. Tātad, pārsteidzot pirmo vietu uz trakuma punktu ar jaunu nopostu tematu, pēc dažiem mēnešiem vīrietis un sieviete var secināt, ka tas bija tikai spēcīgs, bet īslaicīgs hobijs. Vai pielūdzējs, kurš čukstēja saldus vārdus, burtiski nedeva paiet garām, pēkšņi pazūd bez pēdām vai lēni un retāk atbild uz zvaniem, izvairās no jauniem randiņiem.

LASI ARĪ: 6 pazīmes, ka melnā maģija ietekmē tevi

Tas pats attiecas uz biznesa attiecībām. Ja jums bija domstarpības ar biznesa partneri, tās var viegli atrisināt martā sarunu ceļā, kas gandrīz garantē produktivitāti. Pastāv liela varbūtība, ka tiks atjaunotas arī tās biznesa attiecības un līgumi, kas agrāk bija šķituši. Un iepriekšējos pārpratumus finanšu norēķinos var novērst, izsakot spilgtas, negaidītas pušu idejas.

Bet, ja jūs sākat jaunu biznesu vai jūs uz pirmo brīdi esat saticis daudzsološu biznesa partneri, tad visticamāk: vai nu starp jums noslēgtie līgumi tiks būtiski pārskatīti aprīlī-maijā, vai arī kopumā tiks izbeigti. Vienīgā reize, kad tas nav iespējams – ja tie ir noslēgti 27. martā – 4. maijā.

Neatkarīgi no tā, vai esat nodarbojies ar uzņēmējdarbību, nomātu darbu vai ārštata darbu, marta mēnesis patronēs visus cilvēkus, kas nodarbojas ar jebkādu radošu darbu un sabiedrisku darbību. Tas pats attiecas uz cilvēkiem, kas vienkārši strādā darbā, lai atrisinātu radošas, neparastas problēmas. Tātad, ja jūs organizēsiet krāsainu prezentāciju vai korporatīvo ballīti, plānojiet saprātīgu zinātnisku ziņojumu vai aizstāvēt jaunu, nestandarta ideju par grāmatvedības uzskaiti vai organizēt pārdošanas sistēmu sanāksmē, visiem no jums būs fantastiska laime. Rīkojieties droši un saņemiet rezultātu!

Turpini lasīt nākošajā lapā…

COMMENTS

Leave a Comment