5 labākie veidi, kā attīrīt māju no negatīvās enerģijas!

Jūsu mājā ir arvien vairāk skandālu, katru rītu jūs piespiežat sevi izkāpt no gultas, nekas jums nepatīk – varbūt problēma nav pat tevī. Tikai jūsu mājai ir slikta enerģija, ko jūs vai kāds cits rada. Ja jums ir šādas aizdomas, neaizkavējiet mājas tīrīšanu uz nenoteiktu laiku.

Organizējiet vispārējo tīrīšanu

Tas nav tikai plauktu tīrīšana. Visi krāmi un nevajadzīgas lietas ir jāizmet. Veiciet revīziju mājā un sakārtojiet visu, ko neizmantojat. Dodiet vai pārdodiet visu, kas ir saglabājis savu izskatu, un izmetiet saplēstas, salauztas, novecojušas lietas, kas atgādina bijušo. Noslaukiet putekļus, nomazgājiet logus un spoguļus, izmazgājiet aizkarus, izsitiet paklājus sniegā. Ieviesiet tīrību, jo vispārējā tīrīšana ir atjauninājums un tīrīšana, kas tavās mājās nodrošinās laimi un jaunu, tīru enerģiju.

Lasi arī:  Sveces maģija: atbrīvošanās no neveiksmēm un negatīvās enerģijas

Tīrīšanai izmantojiet sāli

Krievijā tika uzskatīts, ka sāls spēj absorbēt negatīvu enerģiju. Tīrīšanas laikā sagatavojiet vāju sāls šķīdumu un izmantojiet to visu virsmu, mēbeļu un trauku tīrīšanai. Nākamajā dienā atkārtojiet tīrīšanu, nomazgājot sāli ar tīru ūdeni. Izlej netīro ūdenī tualetē un lupatas, kuras esat izmantojis, sadedziniet vai apglabājis kaut kur tālu. Pēc tīrīšanas uzber sāli uz šķīvīšiem un ievieto katrā istabā, un pēc divām vai trim dienām apglabājiet to kopā ar šķīvīšiem.

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Leave a Comment