5 lietas, no kurām jāatsakās 2023. gada janvārī, lai ienestu dzīvē laimi un veiksmi

3. Lēnums

Satraukums ir slikti, taču pārāk lēna darbība var radīt arī problēmas. Janvārī tev jābūt aktīvam. Jāceļas agrāk un jāstrādā vairāk, jo šis laiks būs labvēlīgs darbam. Īpaši šajā sakarā ir vērts atzīmēt mēneša otro pusi.

4. Vienaldzība pret tuvinieku problēmām

Tam noteikti nevajadzētu būt tavā sirdī. Jā, janvārī mēs, iespējams, vēlēsimies vairāk laika veltīt darbam un personiskiem jautājumiem, jo ​​to skaits turpinās pieaugt līdz 17. janvārim – kamēr Merkurs ir retrograda stadijā. Tomēr jums ir jāatrod spēks un laiks, lai palīdzētu radiniekiem, jūsu dvēseles radiniekam un bērniem. Atbalstot tuviniekus, tu uzlabosi savu karmu.

5. Izšķērdība un lielīšanās

Visums vēlas, lai cilvēki janvārī būtu pieticīgāki. Lielīšanās un vēlme plātīties var radīt lielas nepatikšanas biznesā. Nav nepieciešams tērēt naudu statusa lietām, kas nepieciešamas, lai izskatītos labāk. Ja ļoti vēlies izcelties, izdari kādu laipnu darbu, bet nebļauj uz katra stūra, ka rīkojies pēc savas sirdsapziņas, citādi iznākums šeit nebūs no patīkamākajiem.

Janvāris ir lielisks laiks jauniem sākumiem, kā arī plānošanai. Mēģiniet ņemt vērā visus šos periodus, lai pareizi sadalītu savus spēkus un sastādītu grafiku gadam vai vismaz dažus mēnešus iepriekš. Veiksmi, labestību un stabilitāti janvārī!

Leave a Comment