Jūsu totēma dzīvnieks pēc dzimšanas datuma un gada

Katram cilvēkam ir totēma dzīvnieks, kas viņu aizsargā visu mūžu. To var noteikt pēc dzimšanas datuma un gada. Tas aizņems ne vairāk kā pāris minūtes.

Daudzi cilvēki domā, ka totēma dzīvnieks ir austrumu zvaigžņu zīme, kuras aizgādībā ir dzimis cilvēks, taču tas tā nav. Totems tiek noteikts, ņemot vērā ne tikai gadu, bet arī jūsu dzimšanas datumu.

Uzzinājis, kurš dzīvnieks simbolizē jūs un jūsu enerģiju, jūs varat saprast, kā un kādā virzienā jums jāpārvietojas, lai gūtu panākumus. Totēma dzīvnieks ietekmē raksturu un likteni, tāpēc ikvienam ir jāzina, kas ir viņa patrons.

Numeroloģiskais aprēķins

Piemēram, ņemsim datumu 19.11.1985. Vispirms jāpievieno dzimšanas diena un mēnesis. Pierakstiet iegūto skaistli, jums tas joprojām būs vajadzīgs. Mūsu piemērā dienas un mēneša summa tiek aprēķināta šādi: 19+11=30.

Otrais solis – saņemtā summa jāreizina ar gadu. 30*1985=59550. Iegūtajā skaitlī jums jāsaskaita visi skaitļi: 5 + 9 + 5 + 5 + 0 =24 Mēs summējam, līdz iegūstam skaitli no segmenta no 1 līdz 9. 2+4=6. Totēma skaitlis – seši.

Rezultātu atšifrēšana

Kad numeroloģiskais aprēķins ir pabeigts, mēs pārejam pie atšifrēšanas. Dienas un mēneša summa ir diapazonā no 2 līdz 43.

Ja jūs iegūstat skaitli no 2 līdz 22 ieskaitot, tad jums ir lielāka ietekme uz fizisko pasauli, nevis uz garīgo. Jūs vairāk pieņemat enerģiju, nevis atdodat to, kas var izraisīt empātiju. Jums ir lielas zināšanu slāpes un laba atmiņa.

Lasi arī: Kāda būs devīze katram zvaigžņu zīmes pārstāvim 2023. gadā

Ja summa ietilpst segmentā no 23 līdz 43, tad jūs varat vienādi ietekmēt abas realitātes sastāvdaļas – garīgo un fizisko, vai arī vairāk garīgo. Jums ir ļoti spēcīga ietekme uz cilvēkiem, jūs zināt, kā ar viņiem manipulēt.

Totēma skaitļa atšifrēšana:

Vieninieks: jūsu garīgais dzīvnieks ir zilonis. Ziloņi rūpējas par saviem radiniekiem, tāpēc jums tas ir jāmācās no viņiem. Zilonis ir ļoti gudrs un spēcīgs. Lai saņemtu veiksmi un Visuma svētības, jums biežāk jādomā par mīlestības un kopīgas laimes meklējumiem. Jums ir maz aizsardzības refleksu, tāpēc izmantojiet jebkādas problēmu risināšanas metodes.

COMMENTS

Leave a Comment