5. marta horoskops – neļauj sīkumiem sabojāt tavu dienu!

#AUNS Šobrīd gaisā atrodas spēcīga enerģijas koncentrācija, kas nozīmē, ka ir ideāls laiks, lai manifestētu savus sapņus – visums būs atsaucīgs! Mēness ietekmē visi šodien kaut ko kritizēs – centies nebūt viens no viņiem!

#VĒRSIS atturība šodien spēlēs lielu lomu tajā, kā izdosies saprasties ar apkārtējiem – mēģināšana viņiem izpatikt palēninās tavu gaitu. Vislabākie rezultāti būs no darbiem, kurus darīsi pats, tāpēc pievērsies tām lietām un pienākumiem, kurus biji atlicis maliņā.

#DVĪŅI Ja šodien mēģināsi saskatīt visa kopainu, būs vieglāk tikt galā arī sīkiem traucēkļiem. Var gadīties, ka bez nodoma šodien pateiksi vai izdarīsi, ko tādu, ko citi pārpratīs. Par laimi saulei esot zivju zvaigznājā spēsi to viegli atrisināt.

#VĒZIS Lai šodien tavas domas būtu koncentrētas un pats justos iedvesmots, ieteicams vilkt apģērbu gaiši zilos toņos. Atklāsi negaidītu risinājumu, kā tikt galā ar kādu konfliktu, principā vienkārši pajautā sev – Vai tu vēlies pierādīt savu taisnību vai būt laimīgs?

#LAUVA Šodien saņemsi vajadzīgo enerģiju, lai beidzot tiktu galā ar iekavētajiem darbiem un citām lietām, kuras ir tavu darbu sarakstā. Centies ignorēt tos, kas mēģina no mušas uzpūst ziloni; nav ko bojāt sev dienu ar sīkumiem!

#JAUNAVA Centies pieturēties pie saviem solījumiem un lēmumiem, pat ja pārējie tevi mēģinās izaicināt tos mainīt. Atceries: nav svarīgi, vai tev ir taisnība, ir svarīgi iemācīties uzticēties saviem iekšējiem instinktiem, iekšējai balsij!

#SVARI Jaunavas mēness iespaidā šodien labākā stratēģija ir apstāties un nogaidīt – novērot notiekošo tā vietā lai mēģinātu iejaukties.  Ievēro to, kā citi mēģina tikt galā ar problēmām, iespējams, atklāsi veidus kā uzlabot pats savu situāciju.

#SKORPIONS tava efektivitāte, kopā ar pozitīvu attieksmi palīdzēs šodien saglabāt balansu, kad lietas sāks šķobīties. Liela iespēja, ka sanāks kādi tēriņi, ko nebiji plānojis, bet beigās būsi pārsteigts par to, cik labsi viss sanāca!

#STRĒLNIEKS Šodien lieliski izdosies ieņemt objektīvu pozīciju un skatījumu uz lietām, pateicoties mēness stāvoklim. Tagad, kad esi sapratis, ko patiešām vēlies, nāksies to pateikt skaļi, jo apkārtēji nespēj nolasīt tavas domas(pat, ja tu domā, ka tas ir iespējams)!

#MEŽĀZIS Ieplāno laiku meditācijai(pat ja iepriekš to neesi darījis), jo šodien tā spēsi atklāt savas dvēseles vēlmes un veiksmīgi manifestēt tās. Uzvelc kaut ko oranžos toņos – tas palīdzēs atjaunot optimismu un atmodināt radošumu tevī!

#ŪDENSVĪRS Šī diena var izvērsties diezgan problemātiska, tev labāk gribēsies aizbēgt no visa nekā skatīties patiesībai acīs. Pievieno savai ikdienai mazliet fiziskas aktivitātes, tās palīdzēs atjaunot optimistisku skatu uz dzīvi un rast spēku rīkoties!

#ZIVIS Šajā dienā bieži piedzīvosi šādus tādus traucēkļus, tāpēc pieņem domu, ka daļa šīs dienas plānu būs jāatliek uz rītdienu. Brīvība sākas tavā galvā, tāpēc pārskati savas domas un rīcību, varbūt vēl neesi ievērojis, bet tu arī pats sevi ierobežo!

Leave a Comment