5 noslēpumi, kurus glabā katra mamma

Kad mēs esam nākuši pasaulē, viss, par ko viņas domā, ir mūsu labsajūta un labklājība. Vai esam paēduši, apčubināti, sasildīti, samīļoti. Bērns pie tā ļoti pierod un mēdz aizmirst to, ka mammas ir arī cilvēki, jo viņas vairāk rūpējas par bērnu, nevis par sevi.

  1. Tu esi iemesls, kādēļ viņa tik daudz ir raudājusi

Viņa raudāja no prieka, kad uzzināja, ka ir stāvoklī, kad beidzot tevi turēja rokās. Viņa raudāja aiz skumjām, kad lietas nevirzījās uz priekšu tā, kā gribējās. Kad tev nebija labi un tu biji nepamierināts. Viņa raudāja, kad nespēja ar tevi atrast vienu valodu un uzzināt, kas notiek tavā dzīvē.

  1. Viņa vienmēr satraucas par Tevi

Kad tu devies savās nakts gaitās, kā pusaudzis, viņa palika nomodā un gaidīja tevi. Viņa nedarīja to tamdēļ, lai tevi kaitinātu vai kontrolētu, bet gan, tādēļ ka viņa nespēj iemigt nezinot vai tu esi drošībā un ar tevi viss ir kārtībā.

  1. Viņa nav perfekta

Viņa ir tava mamma. Viņa cenšas bez gala, bet ne vienmēr viss izdodas, kā gribētos un tā vietā, lai saņemtu mazliet sapratnes un līdzjūtības, viņa ir saņēmusi kritiku un nievāšanu. Arī viņa ir cilvēks, kurš nogurst un nav perfekts.

  1. Viņai patīk skatīties uz Tevi

Tu esi viņas bērns un būsi tāds vienmēr, lai cik vecs tu arī kļūtu. Viņai patīk skatīties, kā tu audz un mainies. Viens no mīļākajiem skatiem ir tas, kad tu noraudājies esi iemidzis, bet pamodies ar mīļu smaidu uz lūpām.

  1. Viņai sāp, kad Tevi ir jāpalaiž vaļā

Viņa to zina jau no paša sākuma, ka tu dzīvosi pats savu dzīvi, bet tas nemazina viņas sāpes, kad tas patiesi notiek. Kas tev šķiet, kā mūžība, viņai tas ir kā viens mirklis. Viņa atdotu jebko, lai vēl reizi varētu tevi ilgāk paturēt savās rokās, bet tu jau esi devies savos ceļos un tikai retumis atskaties atpakaļ uz vecāku mājām.

Avots: trendingstylist.com

Leave a Comment