5 sarežģītākās zodiaka zīmes, ar kurām ir visgrūtāk būt kopā

Auns

Dzīve un dzīvošana ar Aunu ir pārpilna ar neparedzamiem pagriezieniem un izmaiņām. Šie cilvēki ļoti bieži pakļaujas savām īslaicīgajām emocijām. Auniem raksturīgi ir asi, nepārdomāti vārdi un pārdroši lēmumi, kuri līdz ar Auna ienākšanu Jūsu pasaulē, var kļūt par daļu arī no Jūsu ikdienas dzīves.

 

Ūdensvīrs

Iemesls, kādēļ daudzi cilvēki nespēj izturēt Ūdensvīrus ir to kaitinoši augstā pašapziņa. Paši ūdensvīri visdrīzāk gan neatzīs šo faktu, bet it bieži uzskatīs sevi mazliet, mazliet labāku par citiem. Kategoriskums un despotisms – Ūdensvīram raksturīgas, bet citiem cilvēkiem nervus noēdošas īpašības. Protams, var mēģināt Ūdensvīru audzināt un mainīt, bet tas visdrīzāk novedīs pie neveiksmes un nebeidzamiem strīdiem.

 

Dvīņi

Dvīņi paši ļoti labi apzinās savu problēmu: citkārt viņi nespēj piebremzēt un vajadzīgajā brīdī paklusēt. Šie cilvēki spēj piepildīt visu ap sevi, viņi cenšas būt paši spilgtākie un žilbinošākie, bet savā vienreizīgumā mēdz arī sastrādāt muļķības. Kritiskās situācijās Dvīņi spējīgi būt ārkārtīgi skarbi, ko tikai retais spēj paciest.

 

Mežāži

Par Vēršu un Aunu ietiepību zina visi, bet nez kādēļ parasti tiek piemirsts par Mežāžiem. Tomēr viņu izturība pat acīmredzami muļķīgas situācijas vilkt līdz pēdējam, tādējādi pierādot savu taisnību, ir neticama. Mežāžu specifiskais raksturs mēdz atbaidīt citus cilvēkus, tādēļ nereti šī horoskopa zīme nereti mēdz būt vientuļa.

 

Lasi arī: Zodiaka zīmes, kuras spēj lasīt citu cilvēku domas

 

Skorpioni

Lai arī kādās attiecībās Tu nebūtu ar Skorpionu, viņš tajās būs noteicējs un saimnieks. Skorpionam ir tendence dibināt tikai tādas attiecības, kurās viņš var būt galvenais, bet, ja kāds nepakļausies, distances ieturēšana, vēsums, atsevišķos gadījumos – arī garantēta atriebība.

Ja Tev ir radi, draugi vai paziņas – šo zīmju pārstāvji, pamēģini izanalizēt viņu raksturu un uzvedības principus. Ļoti iespējams, ka simtprocentīgu atbilstību atrast neizdosies, tomēr dažreiz šādu tēmu pārdomāšana nozīmē cilvēka labāku iepazīšanu. Ja izdodas vilkt zināmas paralēles starp atsevišķām rakstura kādas horoskopa zīmes īpašībām un kādu konkrētu cilvēku, pastāv iespēja arī daļēji atkost šī cilvēka iespējamo rīcību un kaut aptuveni apzināt viņa domu gājienu.

Avots:

COMMENTS

  • <cite class="fn">dvinis</cite>

    ak es launais dvinis 🙂

  • <cite class="fn">zzz</cite>

    Ja nav pieminēta Lauva, tad pilnīgas muļķības! Un skorpions? Nopietni?

  • <cite class="fn">Modris Draba</cite>

    Šeit kāds raksta – ja nav pieminēta lauva … Cits – ja nav pieminēts skorpions. Cits teiks – ja nav pieminēts mežāzis… Piem., es sevī neredzu daudzas izceltās lauvas īpašības. Viss nav tik vienkārši. Ļoti daudz kas atkarīgs no skatu punkta (vērtētāja). Bez tam, jebkurai zimei, pat “pašai labākajai” noteikti atradīsies būtiski trūkumi un tas ir loģiski un neizbēgami, jo jebkurš cilvēks, gluži kā medaļa, sastāv no divām pusēm. Būtiska nozīme varētu būt tikai un vienīgi individuālai saderībai, kā rezultātā arī veidojas spēja būt ilgstoši kopā ar kādu cilvēku.

    • <cite class="fn">dvīne</cite>

      Pilnīgi piekrītu Modrim.Tas ir vispārējais zīmju raksturojums.Katrs cilvēks ir savādāks,pazīstu daudzus dvīņus,gan skorpionus,man ir ļoti labs kontakts,ar šīs zīmes pārstāvjiem.Katram cilvēkam ir vajadzīga individuāla pieeja,lai viņu izprastu un veidotos labs kontakts.Esmu dvīne un man tāds skarbums nemaz nepiemīt,drīzāk otrādi.

  • <cite class="fn">Mareks Reveliņš</cite>

    Pēdējā laikā par skorpionu tiek ļoti pārspīlēts…

  • <cite class="fn">Inča</cite>

    Ak es riebīgais ūdensvīrs. Kapēc jaunavas nav minētas ?

  • <cite class="fn">Inča</cite>

    Mana Māsa ir Dvīnis un kaķis ir mans Dvīnis, mani bērni abi strelnieki. Mans vīrs ir Jaunava. Jaunavas vīrieši ir kašķīgi kasās par katru sīkumu pa māju kliedz. Jaunavas sievietes dažas nevaru ciet, bet ir tādas Jaunavas sievietes ar kurām saprotos ļoti labi.

  • […] Lasi arī: 5 sarežģītākās zodiaka zīmes, ar kurām ir visgrūtāk būt kopā […]

Leave a Comment