Zodiaka zīmes, kuras spēj lasīt citu cilvēku domas

Katrs no mums vēlētos iekļūt citas personas galvā un izlasīt viņa domas. Interesanti ir uzzināt, ko sarunu biedrs domā, ko viņš plāno, un to, kā viņš zina par mūsu noslēpumiem. Bet daudzi būs pārsteigti, kad viņi uzzinās, ka iespēja telepātija nav pasaka vispār! Daži cilvēki patiešām var lasīt citus kā grāmatu, bet viņi to pat neapzinās.

Lielākā daļa cilvēku netic telepātijai. Jā, un kā noticēt tam, ko nav iespējams redzēt ar savām acīm un ko jūs nejūtat? Bet klausoties dažu Zodiaka zīmju pārstāvju stāstus, jūs patiešām sākat uzskatīt, ka uz Zemes ir cilvēki, kas spēj skenēt citus cilvēkus un ne tikai lasīt prātus, bet arī kontrolēt tos ar gribas spēku!

LASI ARĪ: Ideālais partneris saskaņā ar tavu Zodiaka zīmi 2019. gadā

Zodiaka zīmes, kas var lasīt citu cilvēku domas

Zivis

Zivis var lepoties ar spēju telepātija. Šiem cilvēkiem ir bagāta iekšējā pasaule un fantāzija, kas robežojas ar realitāti. Nav pārsteidzoši, ka viņu iekšējais stāvoklis atspoguļojas arī ārējā pasaulē. Zivis ir „cilvēku sensori”, kas savas pasaules uztveres īpatnību dēļ novērtē katru cilvēku nevis ar vārdiem un darbiem, bet uzvedību, raksturīgām kustībām un žestiem. Cilvēka Zivis ir „pieredzējušas”, lai viņa galvā izveidotu pilnīgu priekšstatu par viņu.

Šādas zīmes „dokumentācijas” iegūšana indivīdiem nav grūti prognozēt, ko konkrētā persona domā un kādus pasākumus viņš veiks konkrētā situācijā. Zivis nepakļauj lielu pūli šādai skenēšanai, tas tiek iegūts no tiem automātiski.

Protams, Zivis vislabāk var uzminēt radinieku un draugu domas, jo ilgu gadu laikā, kad viņi dzīvoja kopā zem tā paša jumta, viņiem izdevās rūpīgi izpētīt savu radinieku raksturu un uzvedību. Zivīm ir īpaši cieša saikne ar otru pusi. Šiem cilvēkiem nav nepieciešami vārdi, lai saprastu, ko partneris domā. Un viņš ir pārsteigts: “Kā mīļotais zina, ko es domāju?”

Skorpions

Daudzi cilvēki uzskata, ka Skorpionu pārstāvji ir reāli mistiķi. Ezotēriķu vidū ir viedoklis, ka šīs zīmes personība var redzēt cilvēka astrālo ķermeni un lasīt informāciju no tās. Varbūt šajā sakarībā ir kāda patiesība, citādi izskaidrot to nevar, ka jau pirmajā tikšanās reizē Skorpions pārsteidz sarunu biedru ar faktiem, ko pat tuvākie cilvēki nezina. Banāla izpratne nav tikai izskaidrojums!

Dzīve parāda, ka Skorpions spēlējas ar citiem cilvēkiem, kā kaķis ar peli. Ļoti bieži sarunā šie cilvēki prognozē sarunu biedra vārdus un pat apzināti izrunā tos, lai satriektu cilvēku un padarītu skaidrāku, ko viņi spēj.

LASI ARĪ: 5 lietas, ko darīt pavasarī: padomi zodiaka zīmēm

Tuvie cilvēki, kas dzīvo ar Skorpionu, apstiprinās, ka šai personai ir bezjēdzīgi melot. Viņš redz tieši caur jums un jūt meli pa kilometru. Un tas ir vēl viens apstiprinājums par telepātiskām spējām! Visbeidzot, mēs visi zinām, ka šīs zīmes pārstāvji prasmīgi manipulē ar cilvēkiem un pat izmanto tos pašu savtīgajiem mērķiem. Ir pamats uzskatīt, ka pie tā ir vainojams tas, ka Skorpions spēj lasīt citu cilvēku domas.

Strēlnieks

Fakts, ka Strēlniekam ir iespēja lasīt apkārtējo cilvēku domas, bija daudz dzirdams. Tomēr, atšķirībā no citiem cilvēkiem ar telepātiskām spējām, Strēlniekam, šī funkcija attiecas uz radiniekiem un draugiem.

Mēs varam teikt, ka starp Strēlnieku un viņa mīļajiem no dzimšanas ir izveidojusies nesaraujama saikne, kas informē šo personu par visu informāciju un jebkādām mīļoto pieredzēm. Tāpat kā Siāmiešu dvīņi, kuri spēj sajust viena otras sāpes, Strēlnieks, pat tūkstošiem jūdžu attālumā no saviem mīļajiem, jūt viņu trauksmi vai priekus. Pietiek padomāt par savu mīļoto, koncentrēties uz viņu, un Strēlnieks nekavējoties atpazīs tavas jūtas.

Ko mēs varam teikt par Strēlnieku, kurš dzīvo ar personu. Šajā gadījumā viņš vienkārši redz caur viņam un uzmin katru emociju. Varbūt tāpēc tuvi cilvēki saka, ka ar Strēlnieku ir neticami viegli. Nav nepieciešams iegūt drosmi un atzīt neko, nav nepieciešams izskaidrot savu darbību motīvus, Strēlnieks visu saprot bez vārdiem un sniedz izsmeļošu atbildi, pirms uzdodat viņam jautājumu. Iespējams, ka tieši tāpēc viņš tiek saukts par personu, kas spēj lasīt citu domas!

avots: esotericblog

COMMENTS

Leave a Comment