5 vārdu paroles, lai sasniegtu jebkuru mērķi

Vārdu spēks ir tīra maģija, zemapziņas atslēgas. Vārda paroles var tuvināt tavu sapni un palīdzēt sasniegt jebkādus mērķus.

Lasi arī: Kā katra Zodiaka zīme cīnās ar stresu

Ir daži vārdi, kas var uzlabot dzīvi, padarīt to vieglāku un laimīgāku. Tie arī palīdz pozitīvām domām pārņemt negatīvās. Bioenerģētikā ir piecas vārdu paroles, kuru izruna palīdzēs atrast labklājību, veiksmi, panākumus dzīvē, patieso mīlestību, neierobežotu laimi. Strādājot ar šādiem vārdiem, ir svarīgi ievērot noteiktus noteikumus.

Noteikumi darbam ar paroles vārdiem

Darbs ar zemapziņu vienmēr jāsāk ar vārdu KOPĀ. Šis vārds savieno prātu ar zemapziņu, lai sasniegtu izvirzītos mērķus. Pēdējais vārds šajā komplektā ir vārds TAGAD. Tas paātrina vēlamā notikuma gaitu. Norādīsim piemērus, lai jūs varētu saprast, kā tā darbojas.

Lasi arī: Katras Zodiaka zīmes devīze

Iedomājieties, ka jūs esat ļoti aizvainots, iekšā viss burbuļo no dusmām un vilšanās. Jūs varat ne tikai atstāt, bet arī atbrīvot negatīvo situāciju: prāts pastāvīgi uzsver jūsu uzmanību uz to. Protams, jūs saprotat, ka no tām ir jāatsakās, bet emocijas nāk virsū. Gadījumā, kad ir nepieciešams ātri sasniegt izvirzītos mērķus (mūsu gadījumā – lai atbrīvotos no situācijas, kas mūs traucē), bioenerģētika iesaka aicināt palīgā efektīvas paroles. Izveidojiet frāzi šādi: “KOPĀ ATLAID TAGAD”. Frāze tiek atkārtota, līdz dusmas un aizvainojums atstāj jūs. Atcerieties, ka pirmais vienmēr ir KOPĀ, kam seko vārds-parole, kas vajadzīgs konkrētā situācijā, un beigās –  TAGAD.

Šķir nākošo lapu un uzzini visefektīvākās vārdu paroles!

Leave a Comment