Kā uzlādēties ar pozitīvu enerģiju

Mēs jau esam brīdinājuši jūs par negatīvo enerģiju vairāk nekā vienu reizi. Sniedzām padomu par to, kā atbrīvoties no objektiem ar negatīvu, pastāstījām par briesmām, kas nāk no enerģijas vampīriem. Tagad ir pienācis laiks jums pastāstīt par to, kur jūs varat iegūt pozitīvu enerģiju un kā to uzlādēt labāk.

Lasi arī: Laimīgās krāsas, kas jums jāvalkā saskaņā ar jūsu Zodiaka zīmi

Ja jūs bieži izjūtat sabrukumu un to nevarat attaisnot, tad, iespējams, jūsu enerģijas potenciāls ir ļoti vājš un jums nepieciešams papildu uzlādēšana. Enerģiju var uzņemt no praktiski jebkuras vietas: no Saules, no Zemes, no ūdens un kokiem. Tomēr, pirms sākat uzlādēt, jums vajadzētu būt pilnīgi mierīgam un līdzsvarotam.

Vieglākais veids, kā iegūt enerģiju, ir uzlādēt no Saules. Ir nepieciešams atvienoties no svešām domām, koncentrēt uzmanību tikai uz objektu, pacelt rokas uz sauli un iedomāties, kā tās enerģija iekļūst jūsu ķermenī.

Jūs varat iegūt Zemes enerģiju līdzīgā veidā. Ir nepieciešams pieskarties tās virsmai ar kājām un plaukstām. Labākais veids ir pastaiga pa zāli dārzā. Enerģija nokļūs cauri pirkstiem un pēdām. Šeit atkal ir nepieciešama pilnīga koncentrēšanās procesā un iekšēja miera sajūta.

Lasi arī: 6 zīmes, ka tā nav mīlestība, bet tikai akla aizraušanās!

Ūdens enerģija var tikt absorbēta, pilnībā saskaroties ar to. Lai gan ūdenī, jums ir jākoncentrējas uz savu elpošanu un iedomājieties, ka ar katru uzplaukumu jūs saņemat daļu pozitīvas enerģijas.

Uzlāde no kokiem prasa īpaši rūpīgu sagatavošanu. Jūs nevarat absorbēt vēlamo enerģijas plūsmu no kāda kritušā koka. Sākumā ir nepieciešams izvēlēties koku, pieskaroties tam, jūs sajutīsiet līdzjūtību. Tas ir labi, ja koks ir garš un zarains. Atrodot “savu” koku, noliecieties pret to un iedomājieties, kā tā enerģija lēnām nāk no saknēm uz augšējiem zariem un atpakaļ. Tad sajutīsiet savienojumu ar šo koku, savienojieties ar to. Iedomājieties, kā enerģija iet caur tevi.

Lai izmantotu visas šīs metodes, jums ir jābūt vismaz sākotnējām zināšanām par vizualizācijas mākslu. Ar to jūs viegli varat iedomāties enerģijas plūsmas plūsmu, un tas ievērojami paātrinās un uzlabos visu procesu.

Lasi arī: Kādas kļūdas Zodiaka zīmes visbiežāk pieļauj attiecībās

Neskatoties uz to, ka jūs gandrīz vienmēr varat iegūt enerģiju pēc sava rakstura, enerģija joprojām ir jāsaglabā. To ne vienmēr ir viegli izdarīt. Ir nepieciešams iemācīties kontrolēt savas domas un vārdus, kuriem ir arī enerģija. Centieties būt labā garastāvoklī biežāk, neuztraucieties par sīkumiem un nedomājiet par sliktu. Domām un vārdiem ir spēks, kas var ietekmēt gan jūs, gan apkārtējos cilvēkus. Mūsu enerģija var ātri tikt izšķiesta strīda procesā, kad garlaicība un skumjums mūs pārņem.

Cilvēks var uzņemt enerģiju, kad sazināties ar viņiem. Starp mums ir enerģijas vampīri, kas dažreiz to neapzinot, nosūc enerģiju no cilvēkiem. Ja jūtat, ka blakus personai, kļūst neērti, pēc sarunas ar viņu jūs jūtat nogurumu vai melanholiju, tad jums vajadzētu ierobežot šo saziņu. Varbūt viņš ir enerģijas vampīrs, un jūs viņam donors.

Avots

Leave a Comment