5 veidi, kā likt ūdenim garšot labāk (lai vairāk gribētos to dzert)

Pievieno kanēļa nūjiņu!

Padari ūdeni asu (burtiski!) ar šo padomu: iemērc kanēļa nūjiņu krūzē ūdens, tad izmanto iegūto šķidrumu kā koncentrātu, kuru sajauc ar aukstu ūdeni un ledu. Turklāt ūdens ar šo garšvielu ne tikai lieliski garšo – kanēlis pieškir tam arī daudz veselību uzlabojošo īpašību; tas palīdz pazemināt cukura un holesterīna līmeni asinīs.

Pievieno nedaudz augļu sulas!

Pievienojot tikai pavisam nedaudz simtsprocentīgas augļu sulas glāzē, var tikt pievienota gan garša, gan krāsa – turklāt iztiekot bez pārpārēm liela cukura daudzuma.

Iegādājies ūdens pudeli ar augļu gabaliņiem!

Ūdens papildināšana ar augļiem ir vēl viens vienkāršs veids, kā veicināt tā garšu. Izbaudi krāsainas ogas un augļu gabaliņus, iegādājoties pudeli ar augļu gabaliņiem „Water Infuser”.

Iemērc ūdenī garšaugus!

Pievienojot ūdenim tādas lapas kā piparmētru vai sasmalcinātu baziliku, var lieliski uzlabot tā garšu (tas ir līdzīgi kā pagatavot mohito, tikai bez cukura un alkohola). Ļauj lapām ūdenī izmērcēties pa nakti, un droši iespied tajā citrona vai laima sulu no rīta.

Pievieno ledus gabaliņus ar dažādām garšām!

Vai nu sasaldē kafiju, ūdeni un granātābolu sēkliņas vai samīcītas avenes ar ananāsu… Mums ir tīkama ideja, pagatavot ledus gabaliņus ar dažādām garšām ūdenim. Tie pievieno lielisku, atsvaidzinošu garšu – un arī izskatās glīti.

Avots: www.womenshealthmag.com

Leave a Comment