5 zodiaka zīmes, kurām ideāli piemērota būtu žurnālista profesija

1. DVĪŅI

Šīs zīmes pārstāvji ir vispiemērotākie žurnālista darbam, jo Dvīņi ir intelektuāli, viņiem patīk komunicēt, nodibināt jaunus kontaktus un iegūt jaunas paziņas. Viņiem patiešām interesē viss tas, kas notiek apkārt, tāpēc šīs zīmes pārstāvjiem noteikti nebūs nekas pretī doties tuvākos un tālākos komandējumos, jo šādi ceļojumi sniedz ļoti daudz jaunas informācijas un iespaidu, kas mainīgajiem Dvīņiem ir ļoti svarīgi. Šiem cilvēkiem piemērota ir jebkura žurnālistikas sfēra, it īpaši korespondenta darbs, reportāžu veidošana no notikumu vietām, rakstu rakstīšana dažādiem interneta portāliem un piedalīšanās zinātniski populārajās televīzijas programmās.

2. STRĒLNIEKS

Strēlniekus šim darbam piesaista tas, ka tam ir sociāla nozīme un Tu nes kaut kādu labumu sabiedrībai. “Visi klusē, bet mēs neklusēsim – mēs pilsētai/valstij/pasaulei izstāstīsim visu patiesību!” – tāds ir viņu princips, jo Strēlniekiem patīk meklēt patiesību un celt to gaisām apkārtējiem! Šie cilvēki ir ļoti zinātkāri, viņi ir patiesi ieinteresēti apkārtējos cilvēkos un sociālajās parādībās, turklāt viņiem patīk ceļot! Vispiemērotākās žurnālistikas darbības jomas šiem cilvēkiem būs korespondenta darbs, jo īpaši ārzemēs, ceļojumu žurnālistika, kas sevī ietver mākslas pasaules notikumus, kā arī sporta žurnālistika.

3. LAUVA

Lauvām patīk sevi izrādīt, līdz ar to viņas dievina strādāt kameras priekšā! Bieži vien šīs horoskopa zīmes pārstāvji savu aicinājumu atrod darbā televīzijā vai kādā citā raidorganizācijā, kur viņi var parādīt savu šarmu un daudzos talantus, tāpēc diez vai viņus apmierinās iespēja būt aizkadrā. Īpaši spilgti Lauvas realizējas izklaidējošos TV šovos, jo viņām patīk svētku sajūta, vieglums un jautrība, turklāt šīs zīmes pārstāvji ļoti cītīgi strādā, lai sasniegtu savus mērķus, tāpēc bieži vien viņi arī tos patiešām sasniedz. Lauvas ciena slavenības un lielākai daļai no šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem ir savs elks, tāpēc viņiem noteikti patiktu darbs ar “zvaigznēm”, pat ja viņiem jāatrodas to ēnā!

4. SKORPIONS

Skorpioniem tuvāks būs detektīva tēls, jo viņiem piemīt apbrīnojama spēja analizēt faktus un notikumus. Šīs zīmes pārstāvji ļoti ilgu laiku var meklēt dažādus faktus un pavedienus, kas palīdzētu viņiem rast atbildes uz saviem jautājumiem, tāpēc šie cilvēki noteikti varētu veidot tādas reportāžas, kas ceļ gaismā noslēpumus, atmasko meļus un manipulatorus, kā arī parāda situāciju tādu, kāda tā patiesi arī ir! Viņiem piemērota būtu kriminālziņu atspoguļošana, jo viņi nebaidās runāt patiesību un ir gatavi doties arī uz “karstajiem punktiem”, kā arī politisko intrigu atšķetināšana.

5. AUNS

Auni ir pazīstami ar savu spītīgo raksturu, tāpēc, ja viņiem uzradīsies kāda ideja, viņi centīsies arī to realizēt. Šī rakstura īpašība ir novērtēta žurnālistikas profesijā, jo tajā ir jābūt spējai zibenīgi pieņemt lēmumus, pretējā gadījumā – notikumu vietā visu var palaist garām! Auni varētu kļūt par lieliskiem sporta komentētājiem, jo bieži vien šīs zīmes pārstāvji tiešām interesējas par sportu, taču viņi varētu veidot reportāžas arī no kara zonām un rakstīt rakstus par politiku, jo viņi nebaidās izteikt savu viedokli!

Leave a Comment