52 gadus veca skaistule no Ķīnas atklāj ilgas jaunības noslēpumu – tas slēpjas uzturā!

2. Kamēlijas eļļa veselīgiem matiem un ādai

Viens no skaistuma noslēpumiem ir pārsteidzošā kamēlijas eļļa; tā visbiežāk tiek lietota kā matu eļļa.Tas ir lielisks līdzeklis attiecībā uz  matu kondicionēšanu, kā arī ir teikts, ka tā veicina matu augšanu.
Kamēlijas eļļa ir viena no Ķīnas skaistuma terapijas sastāvdaļām. Tā darbojas kā ādas mitrinātājs un cīnās pret rētām un strijām.

3. Munga pupas, lai ārstētu pinnes

Munga pupas Ķīnā gadsimtiem ilgi ir izmantotas, lai izgatavot sejas maskas. Lai to pagatavotu, munga pupiņas tiek samaltas un tām pielej ūdeni, lai izveidotu pastu un pēc tam to uzklātu uz sejas, kur to atstāj apmēram uz pusstundu.
Tas ir lielisks līdzeklis, lai ārstētu pinnes, ādas izsitumus un citas ādas problēmas.Ja vēlaties to izmēģināt, varat iegādāties pārtikas munga pupiņu pulveri un sajaukt to ar ūdeni vai grieķu jogurtu, un pagatavot lieliskas sejas maskas.

4. Zaļā tēja pret novecošanu

Zaļā tēja ir vēl viens no pasakainākajiem Ķīnas skaistuma noslēpumiem. Zaļā tēja uzlabo ādas tekstūru un padara ādu veselīgāku. Tā palīdz izskalot ārā toksīnus no ādas, dziedē plankumus
un rētas un mazina iekaisumu. Tā pat uzlabo pacienta ādas elastība.

Lasi vēl: «Viņas izgaisušais skaistums nu ir tikai atmiņa» vīrieša atzīšanās gadu pēc šķiršanās no sievas

5. Kurkuma izlīdzina ādas toni

Un visbeidzot, viens no Ķīnas skaistuma noslēpumiem ir lietderīga kurkuma pulvera izmantošana.Kurkuma ir bieži saistīta ar Indiju un Tuvajiem Austrumiem, bet to plaši izmanto arī ķīniešu skaistumkopšanas veicināšanā. Senajā Ķīnā, kurkumu lieto sejas maskās, lai novērstu grumbas un izlīdzinātu ādas toni.

6. Godži ogas

Godži ogas ir antioksidantu, aminoskābju, minerālvielu un vitamīnu noliktava, kas veicina tīru, veselīgu ādu. Tās ir arī bagātas ar beta karotīnu, kas ir ļoti labs ādai. Vari pagatavot godži ogu tēju, ogas mērcējot vai nu karstā vai aukstā ūdenī. Izdzērot tēju, apēd ogas, kas būs kļuvušas mīkstas un sulīgas.

Avots:

COMMENTS

Leave a Comment