6 iemesli kāpēc kaķi guļ uz cilvēkiem

Kopš neatminamiem laikiem kaķiem piedēvētas maģiskas spējas – attīroša enerģija, dziedēt slimības, paredzēt gaidāmas nelaimes. Vietnes dailyhoro.ru redaktori apkopojuši visus mistiskos iemeslus, kāpēc kaķi guļ uz cilvēkiem.

Kaķis glabā daudzus maģiskus noslēpumus. Viņas aura ir ļoti liela: tā aptver ne tikai vienu saimnieku, bet visu ģimeni, dzīvokli un teritoriju, ko kaķis uzskata par savu. Tāpēc ir svarīgi saprast, ka, kad mājdzīvnieks iet gulēt blakus, viņš neprasa tikai uzmanību un pieķeršanos. Viņa uzvedību bieži nosaka maģiski iemesli.

1. Kaķi dalās ar enerģiju un uzlabo garastāvokli. Tajā nav nekādas maģijas, vienkārši kaķis ir lielisks dvēseļu dziednieks un jutīgi uztver visas cilvēka garastāvokļa izmaiņas. Pūkainie draugi prot just līdzi un vienmēr turas blakus bēdu, noguruma vai slikta garastāvokļa gadījumā. Sēžot uz rokām vai kājām, kaķis palīdzēs uzlabot garastāvokli, mazināt spriedzi un stresu, kā arī mazināt apātiju un smagas domas.

Lasi arī: Grāmatas “Mums visiem vajadzētu būt miljonāriem” autore dalās 5 soļos, kā izveidot savu miljons eiro sistēmu

Lasi arī: Es zaudēju darbu pateicoties ChatGPT. Es biju bez darba 3 mēnešus, pirms stājos jaunā darbā, izdalot paraugus pārtikas preču veikalos.

2. Kaķi absorbē negatīvismu un attīra cilvēka auru. Saskaņā ar daudziem uzskatiem, kaķi izjūt negatīvo, absorbē to un pārstrādā to pozitīvā enerģijā. Ja pēc smagas dienas vai spēcīgu emocionālu pārdzīvojumu laikā kaķis nobriest pār tevi, mēģina apgulties uz rokām, nedzen viņu prom: viņa cenšas visu negatīvo pārņemt sevī. Četrkājainie draugi tiek uzskatīti par parapsihologiem, labākajiem garīgās enerģijas vadītājiem. Aizmigt uz cilvēka vai viņam blakus, viņi izvelk no viņa visu negatīvo enerģiju, apmaiņā dodot pozitīvu enerģiju.

3. Kaķi izturas pret saimnieku. Ir zinātniski pierādīts, ka pūkaini mājdzīvnieki izārstē un pat atveseļo savus saimniekus. Kā zināms, visas slimības ir no nerviem un negatīvisma, un, ja kaķiem ir pozitīva enerģija, tad viņi var izārstēties. Ja kāds no mājām ir slims, tad mājdzīvnieks to noteikti jutīs un vienmēr paliks blakus. Zinātnieki jau sen ir atklājuši, ka kaķi atvieglo pacientu stāvokli. Šādos gadījumos viņi guļ vietā, kur sāp (vai sāpēs), signalizējot par problēmām un apturot sāpju sindromu. Mazie dziednieki strādā nākotnei un mazina spriedzi no slimās vietas, atvieglo stāvokli, mazina spazmas.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment