6 interesanti iemesli, kāpēc celties 6 no rīta

1. Tev parādīsies laiks, lai sevi pilnveidotu 

Daudzi cilvēki nesasniedz savus mērķus tāpēc, ka nevar sadalīt savus darba pienākumus un plānus visai dienai. Kā zināms pirmajā dienas pusē prāts strādā daudz efektīgāk. Izmantojiet šo laiku, lai kontrolētu savu prātu nevis emocijas.

2. Tev parādīsies laiks, lai izplānotu savu dienu

Jo pēc iespējas ātrāk sastādīsi savu dienas plānu, jo efektīgāk un produktīvāk tu pavadīsi to dienu. Vakarā plānot savu nākamo dienu nevajadzētu, jo no rītiem galva nav pārpildīta ar dažādām problēmām.

3. Rīts – labākais laiks, lai strādātu ar sevi

Kas teica, ka jums uzreiz pēc piecelšanās jānīkst ofisā? Kā arī daudzi čīkst, ka nepietiek laika ģimenei, izklaidei vai sportam. Ja celsieties 6 no rīta jums būs vēl pāris stundas pirms darba, lai aizietu uz sporta zāli. Kad jūs nodarbojaties ar sportu no rītiem, jūsu ķermenis pieplūst ar laimes hormoniem. No rīta iegūstot šos laimes hormonus, garantēts, ka tava diena būs enerģijas pilna.

4. Jūs sāksiet brokastot

Jūs visu mūžu dzirdiet, ka brokastis ir viena no svarīgākajām ēdiena uzņemšanas reizēm. Ja jūs celsieties dažas stundas pirms darba dienas sākuma, tad tiešām brokastis nepalaidīsiet garām.

5. Tā dara daudzi veiksmīgi cilvēki

Žurnālā “New York” rakstā par Džeku Dorseju, kas ir viens no veiksmīgākajiem cilvēkiem, tika teikts, ka viņš ceļas 05:30, lai nodarbotos ar meditāciju un skrietu 10 kilometrus. 

Tims Kuks, kas ir Apple ģenerālais direktors, sāk atbildēt uz partneru elektroniskajām vēstulēm 4:30. 

6. Jūs būsiet divus soļus priekšā visiem

Ieradums agri celties, kā pētījumi liecina, var atvērt tavu radošo potenciālu. Pluss, kļūsi pārliecinātāka par sevi, jo sāksi strādāt tad, kad visi vēl guļ. Visas stresa situācijas un dažādas problēmas vislabāk risināt no rītiem, jo tad tās beigsies jau no rīta un stresa līmenis ķermenī turpmāk samazināsies.

Un vēl. Ja jūs spēsiet piecelties divas ar pus stundas ātrāk, tad varēsiet strādāt par 150 minūtēm vairāk. Tas ir 17 ar pus stundas nedēļā un vairāk kā 70 stundas mēnesī, un 840 stundas gadā. Izvēle ir jūsu rokās.

Avots: www.adme.ru

Leave a Comment