6. marta horoskops – nav pamata uztraukumam!

#AUNS Šodien izjutīsi, kā tevī pamazām atkal ieplūst brīvības sajūta – viss sāks kustēties uz priekšu! Jaunavas mēness ietekmē iespējami emocionāli uzliesmojumi dienas gaitā, no tā tevi var pasargāt kādas sudraba rotas valkāšana.

#VĒRSIS Lai gan tev šodien sanāks mainīt savus plānus un pielāgoties citiem par labu, tomēr tev šis kompromiss vēlāk dos kādu negaidītu dāvanu! Centies saglabāt plašu perspektīvu, īpaši uz lietām, kas saistītas ar darbu – nav pamata uztraukumam!

#DVĪŅI Beidzot spēsi saskatīt apslēpto jēgu nesenajos pagātnes notikumos, kas tevi ir mocījuši. Līdz ko tas notiks, būsi pateicīga, ka dažas tavas lūgšanas netika atbildētas! Pateicoties jaunavas mēnesim šodien piedzīvosi arī citas atklāsmes!

#VĒZIS Kad citi tev šodien gribēs stāstīt visādas pasaciņas, tu vienkārši ignorē viņu vēlmi pēc drāmas un skaties citā virzienā! Izjutīsi, ka citi tevi vairāk respektē un novērtē, tas ir tāpēc, ka pati pēdējā laikā tā es sākusi attiekties pret sevi!

#LAUVA iegūsi kādu jaunu informāciju, kas ļaus tev saprast kā tikt galā ar kādu Vese***as problēmu, izrādās, ka nebija jāuztraucas, bet tikai jāpajautā! Šodien tevi apspīdēs veiksmes zvaigzne – izmanto to savā labā, vari atļauties riskēt!

#JAUNAVA lai gan iespējams atradīsies kādi brīvie naudas līdzekļi, cīnies pret vēlmi tos tūlīt pat iztērēt – padomā par to, ko tev tiešām vajag! Pirms  beidz ikdienas darbus un sāc svinēt piektdienu, pārbaudi vai viss tiešām ir izdarīts!

#SVARI šodien tavā uzmanības centrā būs visi iepriekš atliktie darbi – tu jau zināji, ka tā būs, tagad nekas cits neatliks kā vien tikt ar tiem galā. Būsi labā omā, dāsnāks nekā parasti, tāpēc dāvanas un padomi citiem šodien vienkārši birs no tevis!

#SKORPIONS Visu ko tu biji vēlējies uzzināt, beidzot šodien uzzināsi pateicoties jaunavas mēnesim. Izmanto savu veselo saprātu lai tiktu galā ar to, kas šobrīd ir uz taviem pleciem – nav īstais mirklis, lai ļautu savām emocijām vaļu!

#STRĒLNIEKS šodien būsi tāds mazliet neizlēmīgs – slieksies te uz vienu, te uz otru pusi, tas nav nekas slikts, galvenais, izmanto iespējas, kamēr tās vēl ir! Īpašu uzmanību ir jāveltī šīs nakts sapņiem – tajos var būt norādes par nākotni!

#MEŽĀZIS šodien tieksies izprast visu notiekošo – savu jauno misiju varēsi sākt, kad būs atvairījis šaubas un par visu desmit reizes pārliecinājies. Ir pēdējais laiks pievērsties savām Vese***as problēmām  – tur nav nekā tik grūta!

#ŪDENSVĪRS tava pašpārliecinātība un manevrēšanas spējas šodien ļaus viegli tikt galā ar negaidītiem izaicinājumiem, ko tev “laipni” radīs citi. Jaunavas mēness ietekmē šodien būsi gatavs uz debatēm ar citiem – viņiem būtu jāpiesargās!

#ZIVIS Šī diena sāksies ar vieglu uztraukumu – sākas jaunas lietas, kuras sen jau biji gaidījis. Būsi optimistiski noskaņots, nebrīnies, ka visi šodien gribēs ar tevi draudzēties. Vakarā tiksi nostādīts izvēles priekšā – seko savai sirdsbalsij!

Leave a Comment