6 nepārprotami nabadzības cēloņi, ko slēpj mūsu maks

Svešs maks

Vēl viens finansiālu problēmu avots ir kāda cita naudas maks. Piemēram, tavējais ir nopostīts, tāpēc īslaicīgi staigā ar maku, kas pieder vai piederēja tavam radiniekam, draugam, dvēseles radiniekam. Arī jūs to nevarat izdarīt, jo maks absorbē cilvēka enerģiju un nevar nest veiksmi kādam citam.

Īpaši bīstami ir kaut kur atrastie maki. Jūs nekad neuzzināsiet, kurš bija iepriekšējais īpašnieks. Turklāt šis maciņš var būt sazvērests, lai radītu problēmas citai personai. Ir ārkārtīgi slikti izmantot svešu naudu, kas nokļuvusi jūsu rokās. Ja atrodat maku, mēģiniet to atdot īpašniekam, bet pēc iespējas ātrāk. Milzīgs pluss karmai ir labāks nekā pāris papildu tūkstoši kabatā.

Lasi arī: Zvaigžņu zīmju pārstāvju maģiskie talanti: slēptais talants, kas var tev palīdzet pakāpties dzīvē uz augšu

Lasi arī: Vēdiskā zvaigžņu prognoze: 5 laimīgākās un veiksmīgākās zvaigžņu zīmes

Atkritumi makā

Centieties pārliecināties, ka jūsu maciņā nav atkritumi – izlietotas autobusa biļetes, čeki, konfekšu papīri utt. Tas viss būtiski samazina finansiālās veiksmes pieaugumu, jo naudas enerģija tiek sajaukta ar svešām vibrācijām.

Pārāk mazs maks

Maciņam nevajadzētu būt milzīgam, taču arī mazo labāk neizvēlēties. Mazā makā, visticamāk, banknotes būs jānēsā salocītas, un tas ne pārāk labi atspoguļo finanšu plūsmas.

Ļoti svarīga loma ir maka krāsas izvēlei. Eksperti jau stāstīja, kā izvēlēties maciņa krāsu atbilstoši Zvaigžņu zīmei. Mēs vēlam jums finansiālus panākumus. Lai veiksme jūs vienmēr pavada.

Leave a Comment