6 veidi, kā kļūt bagātākai līdz nākamajam mēnesim

1. Atsakies no kabeļtelevīzijas.

Pateicoties ASV kabeļtelevīzijas kanāliem un interneta pakalpojumu sniedzējiem „Netflix” un „Hulu”, tev vairs nav jābūt atkarīgai no kabeļtelevīzijas pakalpojumu sniedzēja, lai varētu skatīties seriālu „Skandāls”. Internets tomēr ir ideāla vide, kur tev ir pieejams viss, ko vari iegūt no televīzijas.

2. Uzpildies ar parasto degvielu

Ja vien tavā īpašnieka rokasgrāmatā nav tas īpaši rekomendēts, izvairies no augstākās klases degvielas izmantošana,”  – Tas neveicina tavas automašīnas sniegumu. Iztukšojot bagāžnieku un visu laiku uzmantojot to, ka riepas ir pilnas, bāka lēnāk tukšosies.

3. Rīko pasēdēšanas, uz kurām katrs nāk ar savu pudeli.

Tikai daži kokteiļi vai dažas glāzes vīna var likt tev iztērēt 20 līdz 25 eiro, ja tu ar saviem draugiem tos pasūti bārā vai restorānā. Sadaliet izmaksas par dažām pudelēm un uzaicini draugus pie sevis. 

4. Izvairies no bankomātiem, kas ņem komisijas maksu.

Šīs nelielās izmaksas varētu nešķist nekas liels, bet četras naudas noņemšanas reizes no bankomāta, kas nav tavas bankas, var tev radīt tēriņus 11 eiro apmērā ik mēnesi. (Raugoties nākotnē, šī summa sasniedz gandrīz 140 papildu eiro gadā.) Tā kā, jā, laika taupīšana, nedodoties līdz savas bankas bankomātam, var dārgi izmaksāt.

5. Retāk mazgā veļu.

Izvairies no tādu lietu pirkšanas, kurām ir nepieciešama ķīmiskā tīrīšana, lai tev nebūtu jāizmet 7 vai vairāki eiro par tīrīšanu. Un, kad iedarbini veļas mašīnu, veļu mazgā aukstā ūdenī… un varbūt iztiec bez žāvētāja. Mazgājot veļu aukstā ūdenī un žāvējot to uz veļas auklas, tā ilgāk saglabāsies.

6. Iegūsti labāku mobilā telefona tarifa plānu

Iepazīsti citu konkurējošo mobilo sakaru operatoru piedāvājums, tad zvani savam operatoram un vienojies par labāku tarifa plānu. Ja atrodi kādu konkurējoša operatora piedāvājumu un piemini to jūsu sarunā, tavas iespējas gūt panākumus palielinās. Vai arī pajautā, kā tu esi izmantojusi mobilos sakarus pēdējo mēnešu laikā, un varbūt atradīsies lētāks tarifa plāns, kas atbildīs tavām vajadzībām.

 

Avots: www.womenshealthmag.com

Leave a Comment