6 viegli soļi ideālam pedikīram mājas apstākļos

Capture

1. Apgriez vai apvīlē nagus

Notīri nagu laku. Atkarībā no to esošā garuma un no tā, kādā garumā tu tos vēlies – vai nu apvīlē vai apgriez tos. Šajā brīdī tev vajadzētu ne tikai apvīlēt asus vai nelīdzenus stūrīšus, bet arī piešķirt tiem vēlamo formu.

2. Izmērcē pēdiņas

Šim tev noderēs jebkāda bļoda, kurā vari ieliet siltu ūdeni un iemērkt pēdas līdz potītēm. Labākam rezultātam ūdenim pievieno nedaudz kādas savas mīļākās ēteriskās eļļas – tā sniegs ādai labāku mitrināšanu un aromātu. Paturi pēdas ūdenī aptuveni 10 minūtes.

3. Atbrīvojies no cietās ādas

Pirms pēdu vīles vai pumeka izmantošanas kārtīgi iemasē pēdu krēmu sausajās ādas zonās un pagaidi, kamēr tas pilnībā iesūcas (vari arī turpināt to iemasēt ādā, līdz tas iesūcas). Tad sāc ar pēdu vīli vai pumeku apstrādāt sausās zonas, līdz tās ir gludas.

Lasi vēl: “Virtuves” līdzeklis pret sasprēgājušiem papēžiem. Labāks nekā pedikīrs salonā!

4. Apstrādā nagu kutikulas

Uzklāj uz kutikulām nedaudz mitrinošas eļļiņas (derēs tā pati, kuru tu pievienoji mērcēšanas ūdenim) un ļauj tai 2 minūtes iesūkties. Paņem koka irbulīti kutikulu atbīdīšanai un sāc tās atbīdīt. Ja nepieciešams, apgriez ataugušo nagu kutikulu ar knaiblītēm, taču esi uzmanīga, lai neiegrieztu ādā.

5. Uzklāj pēdu krēmu

Iemasē pēdu krēmu savā pēdu ādā, nagus pagaidām atstājot neskartus, ja plāno tos lakot.

6. Nolako nagus

Uzklāj nagu laku sev vēlamajā tonī, pagaidi, kamēr tā pilnībā nožūst, un iemasē kutikulās pēdu krēmu.

Un lielisks pedikīrs mājas apstākļos gatavs!

Avots: rd.com

Leave a Comment