7 iemesli, kādēļ ieteicams ļaut sunim gulēt jūsu gultā

Atļaujiet savam sunim gulēt gultā

можно ли спать с собакой в одной постели

Ir pāris labi iemesli, kādēļ ļaut savam četrkājainam draugam gulēt jūsu gultā. Suņa sniegtā mīlestība ne tikai pozitīvi ietekmēs jūsu veselību – arī mājdzīvnieka! Kurš gan nevēlētos darīt visu, lai viņu iemīļotais sunītis būtu laimīgs?

Suns nes mieru

можно ли спать с собакой в одной постели

Nav īsti zināms, vai iemesls ir siltais ķermenis vai ritmiskā elpošana, bet suņiem piemīt kaut kas nomierinošs. Viņi spēj padarīt gultu daudz ertāku.

Suņi palīdz cīņā pret bezmiegu

можно ли спать с собакой в одной постели

Majdzīvnieka klātbūtne samazina stresu, nesot miera un drošības sajūtu. Viņi jau no paša sākuma spēj padarīt mūsu atpūtu daudz patīkamāku.

Suņi samazina stresu un nemieru

можно ли спать с собакой в одной постели

Praksē jau ir pierādīts, ka četrkājainā drauga klātbūtne gultā pie saimnieka spēj samazināt stresu. Suņu pozitīvais skats uz dzīvi ir ļoti lipīgs, un, ja pievērsīsiet viņam uzmanību, rezultāts būs vēl patīkamāks.

Viņi rada siltumu

можно ли спать с собакой в одной постели

Suņa ķermeņa temperatūra ir augstāka par cilvēka, kā rezultātā suns gultā kļūst par mazu sildītāju. Ja vasarā tas varētu mazliet traucēt, tad aukstā laikā tas ir pats jaukākais.

Suņi palīdz cīņā pret depresiju

можно ли спать с собакой в одной постели

Ir kas tāds, ko suņi mums cilvēkiem sniedz kā pašsaprotamu – bezizmēra mīlestība. Cilvēkam, kurš cīnās ar depresiju, ir ļoti grūti nepievērst uzmanību šai dzīvnieku pozitīvajai īpašībai. Ja iegūsiet tik lielu mīlestības devu, ar jums notiks brīnums pat šķietami visnelabvēlīgākajās situācijās.

Viņi sniedz mums drošības sajūtu

Vienmēr ir patīkami apzināties, ka tad, kad esat visneaizsargātākie, jums blakus atrodas uzticams draugs. Suņiem ir ļoti laba dzirde un oža, un tie mēdz neuzticēties svešiniekiem, tādējādi aizstāvot savus saimniekus.

Kopēja gulēšana kopā ir veselīga arī pašam mīlulim

Sunim nav nekā svarīgāka pasaulē par viņa saimnieku. Ja ļausiet savam mīlulim pavadīt pēc iespējas vairāk laika kopā ar jums, viņš būs laimīgākā radībiņa pasaulē. Tieši tādēļ šāda gulēšana kopā ir veselīga visiem.

Uzziniet, kā pareizi mazgāt savu suni, lai ne tikai gultā, bet arī mājvietā būtu tīrība.

Avots: takprosto.cc

Leave a Comment