7 ieradumi, kas liecina, ka Tu nepareizi noņem kosmētiku

1. Tu vispār nenotīri kosmētiku

Pat, ja dienā uzliec tikai BB krēmu, tas tik un tā ir jānotīra, citādi tas var kaitēt sejas ādai. Nakts laikā āda atjaunojas, bet, ja poras ir pilnas ar kosmētiku, tās nespēj elpot un atjaunoties. Turklāt aizsprostotas poras var veicināt aknes un melno punktiņu veidošanos.

2. Tu mazgā seju pēc kosmētikas noņemšanas

Pamēģini attīrīt ādu, kad kosmētika vēl nav noņemta, bet uzmanies, lai skropstu tuša netiek ieberzēta ādā. Pēc tam, noņemot kosmētiku, āda būs daudz tīrāka.

3. Tu ļoti ātri notīri skropstu tušu

Vai no rīta pamostoties tev uz apakšējiem plakstiņiem ir skropstu tuša? Tas ir tāpēc, ka to kārtīgi nenotīri. Samērcē vates disku ar līdzekli kosmētikas noņemšanai vai olīveļļu un 2-3 minūtes paturi to uz plakstiņa. Tas noņems pat ūdens izturīgo skropstu tušu, kā arī  ļaus attīrīs plakstiņus, neberzējot un nekairinot acis.

4. Tu izmanto tikai mitrās salvetes kosmētikas noņemšanai

Šādas salvetes, protams, ir ļoti noderīgas, taču ar tām nepietiek, lai pilnībā notīrītu visu biezo kosmētikas kārtu. Salvetes noņem tikai virskārtu, tāpēc lieto arī speciālu kosmētikas noņemšanas līdzekli, kas daudz labāk attīra ādu.

5. Tu tīri seju ar izlaistiem matiem

Sasienot matus zirgastē, kosmētikas noņemšana ir ne vien ērtāka, bet arī efektīvāka. Atsedzot matus no pieres, var labāk notīrīt arī to kosmētiku, kas ir tieši pie matu līnijas.

6. Tu tīri nost skropstu tušu virzienā uz augšu

Aizver acis un maigi novelc vates disku pār plakstiņiem, un vienmēr noņem skropstu tušu tādā virzienā, kā aug skropstas, nevis pretēji. Pavelkot skropstas uz augšu, tās tiek traumētas un rezultātā sāk lūzt.

7. Tu vispirms notīri acu kosmētiku

Šis attiecas uz tām meitenēm, kurām patīk spilgta un noturīga lūpu krāsa. Vispirms noņem tieši lūpu krāsu, maigi notīrot to ar samērcētu vates disku. Citādi tu vari to izsmērēt uz ādas, un pēc tam to būtu ļoti grūti notīrīt.

Leave a Comment