7. jūlija horoskops – pildi dotos solījumus!

#AUNS  šodien tev būs iespēja dalīties savā pieredzē ar kādu, kuram ir nepieciešama tava palīdzība. Centies atturēties no vēlmes strādāt papildus stundas, pat ja darbi ir vairāk nekā parasti – tas neko nedos!

#VĒRSIS  Visums šodien vēlas lai tu apstātos un kārtīgi apdomātu, ko tu patiešām vēlies – pēc tam tas arī parādīs labāko ceļu kā to realizēt. Pieturies pie ierastās kārtības, lai spētu tikt galā ar grūtībām dienas gaitā.

#DVĪŅI jau no paša rīta būs pozitīvas enerģijas pārpildīs, kas ļaus veiksmīgi uzsākt šo dienu. Ievēro, cik šodien izdosies paveikt, tik vieglāk būs visa atlikusī nedēļa. Atrodi laiku atpūtai un harmonijas atjaunošanai.

#VĒZIS  Īpaši šodien ir svarīgi turēt citiem dotos solījumus, pat ja tas nozīmē atlikt malā citas, šķietami interesantas nodarbes. Esi uzmanīgs ar tēriņiem tuvākajā laikā, citādi var rasties situāciju, kad naudu ļoti vajadzēs, bet tās nebūs!

#LAUVA  Šodien vairāk izpaudīsies tava radošā puse, tava iztēle darbosies pati no sevis – būs vieglāk tikt ar visu galā! Pārbaudi kalendāru, vai neesi aizmirsis kādu ieplānotu pasākumu vai procedūru!

#JAUNAVA Tev ir lieliska iespēja, visums šodien visu ir pakārtojis tā, ka atpakaļ ceļa nav, ir vienkārši jārīkojas! Mēness palīdzēs atjaunot tavu enerģijas līmeni, tāpēc jutīsies gatavs visam, kas šodien nāks tev pretī!

#SVARI  Vēlreiz pārrunājot lietas, notikušo ar mīļajiem, mēness palīdzēs tev lietas ieraudzīt no pavisam cita leņķa. Labākais veids, kā tikt galā ar naudas problēmām ir apsēsties un sastādīt reālistisku budžeta plānu.

#SKORPIONS Jutīsies gandrīz kā no jauna piedzimis – pilns enerģijas un ar optimistisku skatu un nākotni, ar darbu un pienākumiem izdosies tikt galā bez sarežģījumiem. Sanāks palīdzēt arī citiem!

#STRĒLNIEKS  Tu labprātāk šo dienu paņemtu brīvu un pievērstos personīgajām lietām, bet ne visiem tas izdosies. Izjutīsi gandarījuma sajūtu, kad ieraudzīsi, ka cilvēks, kuram devi padomu to tiešām ir ņēmis vērā!

#MEŽĀZIS  Mēness tev atklās radošu pieeju kā tikt galā ar problēmu, kura turpina atkārtoties. Tava redzīgā acs ļaus saskatīt lietas un svarīgākās detaļas vēl pirms tas citiem izdosies – tu esi viņiem priekšā!

#ŪDENSVĪRS Mēness iespaidā dubultosies tava enerģija – šodien ir iespējams paveikt vairāk nekā parasti. Galvenais ir būt pārliecinātam par sevi un paturēt prātā mērķi, tad sapratīsi, ka pūles ir tā vērtas!

#ZIVIS Tava vienīgā iespēja būs meklēt kompromisus, kad sarunas ar tuvajiem nevedīsies, pats zini, ka “kasīšanās” ne pie kā laba nenovedīs. Ja vien kaut ko patiešām vēlēsies, radīsies iespēja, kā to īstenot!

Leave a Comment