7. jūnija dienas horoskops– atbrīvojies no nevajadzīgā!

#AUNS dienas gaita būs dīvaina, koncentrējies uz šo mirkli un tici, ka rīt lietas nokārtosies. Labs laiks lai uzsāktu veselīgu dietu

 

#VĒRSIS tu neesi atbildīgs par citu problēmām! Nejauši satiksi sen neredzētu draugu, un sapratīsi, ka arī daudzie gadi viņu nav mainījuši.

 

#DVĪŅI svarīgi ir meklēt kompromisu- citādi nedabūsi neko. Neplāno strikti savu dienu, bet gan iesaisties spontānās aktivitātēs

 

#VĒZIS patiesība vienmēr nāk gaismā, arī ”baltie” meli var visu izbojāt. Ja uzdosi pareizos jautājumus saņemsi jau sen gaidītās atbildes.

 

#LAUVA necenties izdarīt pārāk daudz, bet koncentrējies uz šobrīd svarīgāko. Pavadi vakaru mājās un sakārto savu iekšējo pasauli.

 

#JAUNAVA neļaujies citu spiedienam, atliec lēmumu pieņemšanu, ja negribi izdarīt nepareizos. Satiecies ar senu draugu, izklaidējies

 

#SVARI apstājies un ievēro, cik daudz šo pēdējo divu mēnešu laikā ir notikušas patīkamas un pārsteidzošas pārmaiņas, izbaudi šo progresu.

 

#SKORPIONS emocionāls laiks! Neļauj jūtām ņemt pārsvaru pār prātu, pirms zini, ka tās ir patiesas. Tevi ir vajadzīgs sociāls kontakts!

 

#STRĒLNIEKS negaidi no citiem pārāk daudz. Ja iziesi sabiedrībā šovakar, būsi pārsteigts, cik viegli virzās sarunas ar svešiniekiem.

 

#MEŽĀZIS esi pacietīgs, apkārtējie tevi šodien izaicinās. Saglabā objektivitāti, bet esi neitrāls, ja kāds savās problēmās iejauc tevi.

 

#ŪDENSVĪRS savās problēmās un jūtās dalies tikai ar uzticamākajiem cilvēkiem- viņi tev palīdzēs saprast problēmas un atgūt iekšējo mieru.

 

#ZIVS tu gribi pārāk daudz vienlaicīgi- vispirms tiec vaļā no vecā, tā atbrīvojot vietu jaunajam- tas attiecas uz lietām un arī cilvēkiem

Leave a Comment