7 lietas, kas Tev noteikti būtu jāzina par Lauvas zīmē dzimušu sievieti

1. Lauvas ir līderes

Viņa ir optimiste un ne no kā nebaidās. Viņai ir konkrēta pieeja katrai situācijai, tāpēc viņa ir gatava pilnīgi visam. Ja apkārt ir cilvēki, kas vilcinās, viņa uzņemsies iniciatīvu un būs līdere, kas iet visiem pa priekšu. Lauvas tiek galā ar visu – vai tas nozīmē izplānot vakaru, samaksāt rēķinu restorānā vai pārliecināt citus palikt ilgāk, jo viņas uzņemiesies to, no kā citi novēršas.

kristen-bell-flexing-gif

 

2. Lauvu sievietes vienmēr ir uzmanības centrā

Viņa ir tā, kas pieņem lēmumus, un citi parasti sagaida viņas ieteikumus un rīcību. Tajā pašā laikā viņa vienmēr gaidi atzinību. Varbūt no ārpuses viņa izskatās pašpārliecināta, bet patiesībā uztraucies par to, kādu iespaidu atstāj citu acīs. Lauva spēj apvienot cilvēkus, labprāt uzturas sabiedrībā, taču izbauda arī vientulību. Viņa nevēlas, ka kāds paliktu atstāts novārtā, bet dažreiz pati labprāt izvēlas pabūt vienatnē. Lauvas vizuālais tēls nereti izceļas starp pārējiem, un, lai arī viņa tērē naudu izskatam, tas ir tikai tāpēc, ka Lauvai tā patīk.

f680746a9c26edb0091d97a070972d4e

 

3. Lauvas ir arī jūtīgas

Lauvu ir viegli sāpināt, un citi mēdz izteikt kritiku par viņas izturēšanos, taču pašlepnums un pārliecība par sevi var nomaskēt nedrošību. Lauvām ir svarīgi parādīt arī savu ievainojamību, lai iegūtu respektu no apkārtējiem, jo citādi viņas šķiet agresīvas. Lauvu ļoti viegli ietekmē apkārtējie cilvēki, un viņa cenšas uzlabot citu noskaņojumu, dažreiz pat nedomājot par sevi. Viņai ir jāiemācās atrast līdzsvaru starp iekšējo Lauvēnu un ārējo Lauveni, nesteigties ar asu reakciju un apzināties savas sajūtas, jo pienāks īstais laiks un vieta, lai parādītu savu Lauvenes dabu.

tumblr_inline_mmr74h4dbb1qz4rgp

 

Lasi vēl: 5 lietas, kas padara Lauvas zīmē dzimušos par absolūti brīnišķīgiem cilvēkiem

 

4. Lauvas ir tiešas

Strīda laikā viņa nebūs tā, kura klusē. Lauvai ir savs viedoklis, un viņa to netur pie sevis. Reizēm viņa var būt ietiepīga, bet, ja viss ir atrisināts, var dzīvot tālāk. Viņa saka, ko domā, bet arī netur ļaunu prātu. Lauvas apzinās savus mērķus un tiecas uz tiem. Ja citiem tā šķiet sacensība, tad viņa sacenšas tikai un vienīgi ar sevi.

 

5. Lauvas ir ļoti romantiskas

Lauva izbauda brīvību un meklē piedzīvojumus, bet tajā pašā laikā gaidi īsto cilvēku nopietnām attiecībām. Ja parasti viņa vēlas būt uzmanības centrā, tad guļamistabā viņa piepilda mīļotā cilvēka vēlmes un ir gatava pamēģināt gandrīz visu. Lauva labprāt stāsta draugiem par saviem piedzīvojumiem, bet kaut ko patur arī noslēpumā. Lai arī viņa var būt nedaudz izklaidīga, viņa nekad nesāpina sev tuvos cilvēkus. Attiecībās valda emocijas un kaislības, bet, neskatoties uz strīdiem un greizsirdību, viņa tiešām mīl sev tuvos cilvēkus.

slider-4

 

6. Lauvas ir ļoti labi draugi

Viņu bieži vien pārprot, bet viņa ir ļoti labsirdīga un uzticama, kā arī vienmēr aizstāv draugus. Lauvai piemīt mērķtiecība un pašlepnums, tiekot pāri neveiksmēm ar augstu paceltu galvu, tāpēc cilvēki vēlas būt šīs zīmes pārstāves tuvumā.

giphy

 

7. Lauvas viena ar otru ļoti labi saprotas

Lauvas viena otru saprot, jo apzinās gan labās, gan sliktās iezīmes. Amerikāņu dramaturgs Tenesī Viljamss ir perfekti noraksturojis Lauvas dzīvi: “Ja nogalini visus manus dēmonus, var iet bojā arī eņģeļi.” Lauvām ir vajadzīgs laiks, lai saprastu sevi un atrastu līdzsvaru. Ja viņas to paveic, tad arī citi var novērtēt viņu sarežģīto dabu.

Leave a Comment