7 lietas, kuras var saprast TIKAI garas sievietes

  1. Puiši vienmēr bija izteikti īsāki līdz tavas vidusskolas beigām

It īpaši nepatīkami tas bija pamatskolā, kad tu sporta stundās vienmēr biji rindas priekšgalā un visi tev jautāja, vai tu esi palikusi uz otru gadu- vairākkārtīgi. Skolas balles bija katastrofa, jo visi deju partneri tev bija līdz pleciem.

  1. Īsāki draugi tevi nesaprot, ka tev ir būtisks vīrieša garums

Viņiem tas šķiet mazliet aprobežoti un sekli, ka tu vērtē vai doties uz randiņu, vai nē, pēc tā, cik garš ir cilvēks. Viņi tev pārmet: “Tu viņu “norakstīji” tikai tāpēc, ka viņš bija 10cm īsāks par tevi?!” To parasti saka 160cm garas draudzenes ar 180cm gariem puišiem pie sāna.

  1. Aizmirsti par augstpapēžu kurpēm

Tev ir divas iespējas: vai nu tu uzvelc augstpapēžu kurpes, esi valdzinoša ar brīnišķīgu gaitu, bet esi galvas tiesu garāka par savu vīrieti, vai arī nēsā kurpes bez papēža un esi vienā garumā ar savu mīļoto. Patīkama izvēle.

  1. Tev ir bojāta stāja

Tava iespējams nedaudz greizā stāja ir rezultāts jaunības gadiem, kad centies izlikties īsāka, nekā tu patiesībā biji. Tu vienmēr fotogrāfijās mēģināji būt aizmugures rindās un tad pietupties vai saliekties, lai šķieti īsāka.

  1. Tev vienmēr jautā, vai tu spēlē basketbolu

Šis jautājums uzpeld vietā un nevietā. Lielākoties cilvēki domā, ka tev noteikti ir jāspēlē basketbols ar tādu augumu, jo tad tas nebūšot izniekots talants.

  1. Cik gara tieši tu esi?

Šo jautājumu tev mēdz pat uzdot svešinieki. Vīrieši iepazīstoties bāros arī nekautrējas minēt tavu garumu un mērīties ar augumiem. Cik jautri, vai ne?

  1. Diskomforts ceļojumos

Nekas nav sliktāks kā gari pārceļojumi! Vai tas būtu autobuss vai lidmašīna, kurā ir jāpavada 3 stundas vai vairāk ir kā murgs šaurās vietas dēļ. Tomēr vēl trakāk tas kļūst, kad, priekšā sēdošais cilvēks, izdomā atlaisties un atbīda sēdekļa atzveltni līdz galam. Izbaudi ceļojumu!

Avots: elle.com

Leave a Comment