7. maija dienas horoskops– baudi dzīvi!

#AUNS  Neskrien ar pieri sienā – labāk padomā kāds risinājums tev ir izdevīgāks, sev un citiem nekaitīgāks.

 

#VĒRSIS  Būsi grūti sagaidīt dienas beigas, var likties, ka laiks stāv uz vietas. Sakod zobus un izturi, vakarā tiksi atalgots!

 

#DVĪŅI  Tik daudz kas ir jāpadara – diena paies saspringti, arī tehnika var pievilt – ievelc dziļu elpu un nesasteidz lēmumus!

 

#VĒZIS  Tu būsi labā noskaņojumā par ko var pateikties labvēlīgajam mēness stāvoklim. Vakarā radīsies interesanti piedāvājumi – neatsaki!

 

#LAUVA  Var rasties sarežģījumi attiecībās ar apkārtējiem, jo negribēsi piekāpties citu viedoklim. Vakaru iesakām pavadīt mierīgi.

Izlasi arī: Lielais mīlestības horoskops maijam

 

#JAUNAVA  Gribēsies pastrīdēties un pakritizēt kādu – šī ir viena no tām dienām… Galvenais nešauj pār strīpu!

 

#SVARI  Tava Intuīcija šodien darbosies izcili. Lielisks laiks, lai pievērstos sevis pilnveidošanai, atrodi kompanjonu!

 

#SKORPIONS Neiesaisties garās sarunās – nav īstais brīdis, kad izkratīt savu sirdi. Labs laiks, lai pievērstos mājas darbiem.

 

#STRĒLNIEKS  Kad rodas problēmas un jautājumi, vispirms atbildes ir jāmeklē sevī, ja tas nelīdz, tad prasi pēc padoma!

 

#MEŽĀZIS  Lēmumu pieņemšanu vajag atlikt – šobrīd tavas domas ir pārāk mainīgas.  Pievērs vairāk uzmanības savai Vese***ai

 

#ŪDENSVĪRS  Dienas laikā nāksies risināt neskaitāmas problēmas(savas un citu), tas tev lieliski padosies, bet vakarā gan velti laiku sev!

 

#ZIVIS Izvairies kļūt pārāk pļāpīgs, citi to izmantos pret tevi. Nenogalini idejas jau to saknē– tas ka ir sarežģīti, nenozīmē neiespējami!

Maija mēneša horoskops visām zodiaka zīmēm

Leave a Comment