Lietas, ko nedrīkst darīt vīrieša dēļ

nedrikst-darit-viriesa-del

Lai kā mums gribētos kaisles un mīlestības spārnos viņam dziedāt, lidot pie viņa un krist līdzi viņam, ir ļoti svarīgi „nedrīkst ”, kurus nedrīkst pat mūžīgās mīlestības un 50 gadus ilgās laulības vārdā pārkāpt .

Vīriešu dēļ nedrīkst: 

… ATTEIKTIES NO SAPŅA!

Ja, satiekot princi baltā mersedesā, nelabojamai karjeristei pēkšņi sagribēsies nopirkt čībiņas kopējiem mazuļiem, – tas ir normāli un fizioloģiski pat pareizi. Daba ir izdomājusi daudz interesantu mehānismu cilvēku dzimtas saglabāšanai, tai skaitā bioloģisko pulksteni un oksitocīna izmešanu asinīs maigo apskāvienu laikā. Bet, ja dzemdējusi bērnus un apgādājusi visus ar pašas rokām darinātām čībiņām, tā pati karjeriste neatgriežas ofisa džungļos, rodas jautājums: kurš tā ir nolēmis?
Izvēle ir jāizdara viņai pašai – pilnībā apzinoties, ar kādiem pazemes ūdeņiem nāksies saskarties un kā tos varēs apiet. Vīrietim – pat ja viņa ienākumi salīdzinājumā ar taviem ir kā Trampa tornis blakus divstāvīgai villai, nav tiesību uzstāt. Vēl nevienu princi pilī nav noturējusi skumīga karaliene un tādu anti pasaku piemērus tālu nav jāmeklē.

Šķir lapu tālāk, lai lasītu par pārējām lietām, ko nedrīkst darīt vīrieša dēļ:

Leave a Comment