7. marta dienas horoskops – neļaujies provokācijām!

dienas-horoskops

#AUNS  Tev pēdējā laikā apnikusi tā skraidīšana apkārt – prasās pēc kārtīgas stabilitātes – Tad nu uz to ir jāiet!

 

#VĒRSIS  Šodien esi kā lielais boss – izpelnīsies citu cieņu un bijību, jo arī pats pēdējā laikā arvien vairāk novērtē savus spēkus!

 

#DVĪŅI  nāksies uzklausīt citu problēmas un jāpalīdz tās risināt! Bet nekas -no tā arī gūsti daudz ko, piemēram, atbildes!

 

#VĒZIS  Zvaigznes norāda uz nepieciešamību pēc vitamīniem un saules, lai pasargātu sevi no visādiem nelietīgiem vīrusiem!

 

#LAUVA  zvaigznes tev sola, ka jau tuvākajā laikā/nākotnē tiksi pie naudas! Bet tērē to uzmanīgi un nepakļaujies impulsiem!

 

#JAUNAVA  Tev šodien jāmēģina sevi pasargāt no emocionālām drāmām mēness stāvokļa ietekmē! Sajutīsi atgriežamies līdzsvaru dzīvē

Lasi arī: Sieviešu horoskops nedēļai no 6. līdz 12. martam

#SVARI  Līdz ko samierināsies ar pagātni, tā spēsi atvērt durvis uz nākotni – vismaz šodien zvaigznes tev iesaka beidzot tās durvis atvērt!

 

#SKORPIONS Lai palīdzētu citiem, tev var nākties pamainīt plānus! Bet galu galā iznākums tev patiks! Baidīties nav jēgas!

 

#STRĒLNIEKS  Zvaigznes saka, ka tev priekšā kaut kas jauns un interesants, un tevī jau šobrīd valda apkārt iekšēja sajūsma! Saglabā optimismu!

 

#MEŽĀZIS  Tava nepacietība šodien var radīt problēmas attiecībās ar tuvajiem cilvēkiem! Esi uzmanīgs!

 

#ŪDENSVĪRS  apkārtējie gribēs vairāk uzmanības, bet tu pats šodien daudz pārdomāsi – vai jaunais ceļš ko gribi iet ir īstais!

 

#ZIVIS Šodien lieti noderēs tava pašpārliecinātība, lai izlauztos cauri visādiem šķēršļiem! Gribēsies ar kādu pastrīdēties..

Leave a Comment