7 veidi, kā tavas mājas “nogalina” tavu mīlas dzīvi

1. Mantu kaudzes

Tās var salīdzināt ar sliktu elpu, nepatīkamu ķermeņa aromātu un sliktu skūpstīšanos. Ja apkārtējā vide ir nekārtīga, tad potenciālais partneris sāks domāt, kas vēl šī cilvēka dzīvē nav kārtībā.

Ja esat pāris un jūsu guļamistaba ir pilna ar neapmaksātiem rēķiniem, netīrām drēbēm un nepabeigtiem projektiem, tad prātu nodarbina domas: “izmazgā veļu, apmaksā rēķinus un pabeidz projektus!”. Ja nevari atslābināties, tad arī nekas nesanāks. Tāpēc sakārto visas mantas un sašķiro, ko metīsi ārā, ko atdosi labdarībai, un kur glabāsi to, ko vēlies paturēt.

2. Ģimenes fotogrāfijas uz naktsgaldiņa

Protams, tu mīli savus vecākus, brāļus, māsas un bērnus, taču doma par to, ka viņi tevi “novēro”, var sabojāt noskaņojumu. Guļamistabā paturi tikai tās fotogrāfijas, kurās esat redzami jūs ar partneri. Tās var būt, piemēram fotogrāfijas no jūsu mīļākā atvaļinājuma, kā arī dabas skati vai mākslas darbi siltos toņos, kas var radīt siltu, komfortablu un juteklisku noskaņu. Atceries, ka pirmā lieta, ko ieraugi ieejot guļamistabā, var radīt noskaņojumu, tāpēc novieto šādas fotogrāfijas labi redzamā vietā.

3. Pārāk daudz ierīču, kas novērš uzmanību

Guļamistabas nav paredzētas mājas biroja ierīkošanai. Tas nozīmē – nekādu televizoru, planšetdatoru, viedtālruņu un citu viedierīču. Vienīgais, kas var palikt, ir modinātājpulkstenis.

Pārvieto lādētājus uz citu telpu vai skapi, kā arī pirms došanās gulēt izslēdz ierīču skaņu. Tas viss novērš uzmanību un neļauj pilnībā pievērsties otram cilvēkam.

4. Netīra vannas istaba

Šajā telpā daudz kas var noiet greizi. Piemēram, mati izlietnē un netīras ziepju putas var sabojāt noskaņu, ja vēlaties izbaudīt tuvību arī dušā, nemaz nerunājot par nepatīkamu aromātu. Nopērc gaisa atsvaidzinātāju ar ziedu aromātu, lai vannas istabā izvairītos no nepatīkamām smakām.

Noskaņu sabojā arī netīru drēbju izmētāšana pa visurieni, piemēram, netīrā un piesvīdušā sporta tērpa nomešana vannas istabā. Tāpēc ierīko netīrajām drēbēm atsevišķu groziņu, kā arī uzturi tīrību.

5. Nepareiza izmēra gulta

Varbūt tu vēlies karaliska izmēra gultu, lai būtu vairāk vietas, taču tā var likt justies tā, it kā jūs ar partneri atrastos divās dažādās vietās. Ja jums ir liela gulta, tad vismaz reizi nedēļā guliet cieši blakus, kā arī neaizraujieties ar dekoratīviem akcentiem. Gulta, kas ir pilna ar spilveniem, kļūst par šķērsli intīmai tuvībai.

6. Spilgts apgaismojums

Ja vien nedod priekšroku pilnīgai tumsai, atrodi veidu, kā radīt minimālu apgaismojumu. Ļoti spilgts apgaismojums var izbojāt romantisko noskaņu, taču gaismas regulēšanas ierīces un gaismas diodes ar regulējamu spilgtumu var mainīt noskaņojumu no “ne tagad” uz “tieši tagad!”. Nedegoša auduma šalle uz abažūra, kamīns un sveces uz vannas malas vai virtuves letes arī derēs.

7. Nekārtīga guļamistaba

Vai zini, kāpēc filmās mīlas ainas viesnīcā vienmēr šķiet tik dabiskas? Tāpēc, ka istabas ir tā iekārtotas, ka viss izskatās nevainojami, ar skaistu gultas veļu un mīkstiem spilveniem – un nekas nenovērš uzmanību. Padari savu guļamistabu par pievilcīgu atpūtas vietu un sagādā ērtu gultas veļu un spilvenus, lai tā vien gribētos ieritināties gultā kopā ar mīļoto cilvēku. Veci, netīri un raupji palagi un gultas pārvalki vienkārši nav ērti.

Leave a Comment