7 visbīstamākās dienas 2023. gada oktobrī: šajās dienās var rasties liktenīgas grūtības!

14. oktobris – gredzenveida Saules aptumsums

Ļoti bīstama diena, kurā visā pasaulē valdīs haoss. Gan Mēness, gan Saule satiksies Svaru zīmē. Tas nozīmē, ka emocionālās problēmas kļūs par galvenajām. Visticamāk, šajā dienā liels skaits cilvēku sāks vainot sevi savā pagātnē. Negaidiet taisnīgumu no cilvēkiem šajā dienā.

20. oktobris – Saules un Merkura konjunkcija

Oktobrī šī pieslēgšana notiks 20. Kā vienmēr, šajā dienā labāk ne ar vienu nestrīdēties, nedoties tālā ceļā, neriskēt un netērēt daudz naudas. Esiet ārkārtīgi uzmanīgs un apdomīgs it visā.

22. oktobris — Merkurs pāriet Skorpiona zīmē

22. oktobrī Merkurs atradīsies Skorpionā. Šis ir labs laiks, lai paliktu mājās, taču labāk ir pārplānot ceļojumus. Šī ir iekšējas disonanses un apjukušas apziņas diena. Šādās reizēs cilvēki daudz biežāk kļūdās, dod tukšus solījumus un maldās.

Lasi arī: Nekavējoties izlasiet šo rakstu, ja pamanāt tādu pašu pārklājumu uz mēles!

Lasi arī: Dabas likums, kas palīdzēs iegūt vairāk naudas un enerģijas no kosmiskās bankas

28. oktobris – daļējs Mēness aptumsums

Pēdējais aptumsums 2023. gadā būs vismazāk bīstams, taču tas nenozīmē, ka šajā dienā mūs negaidīs problēmas. Šī būs diena, kad Mēness būs Auna zīmē, tāpēc impulsivitāte un agresija kļūs par normu. Ja šajā dienā strīdēsities ar kādu, varbūtība panākt mieru būs gandrīz nulle. Neapgrūtiniet cilvēkus ar saviem apgalvojumiem un neapvainojieties par vārdiem.

29. oktobris – Merkura un Marsa konjunkcija

Merkurs un Marss šajā dienā atradīsies vienā Zemes pusē. Tas nozīmē, ka mums būs problēmas ar motivāciju un vēlmi uzlabot savu dzīvi. Cilvēki kļūs savtīgi un sāks izrādīt savu augstprātību un slikto garastāvokli visiem apkārtējiem. Negaidiet palīdzību no neviena.

Pat visbīstamākajās dienās ne vienmēr viss būs slikti. Ja tikko pamodāties sliktā garastāvoklī vai kāda iemesla dēļ diena neiet labi, izmantojiet buramvārdus, lai gūtu panākumus.

Leave a Comment